28 / 04 / 2024

İGDAŞ Türk Telekom Arena tribünlerine doğal gaz bağlantısı gerçekleştirecek!

İGDAŞ Türk Telekom Arena tribünlerine doğal gaz bağlantısı gerçekleştirecek!

İGDAŞ 'ın yaptığı açıklama şu şekilde; " Türk Telekom Arena, tribünlerin doğal gazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında, İGDAŞ tribünlere de doğal gaz bağlantısını gerçekleştirecektir "




 İGDAŞ, Türk Telekom Arena'nın, tribünlerin doğal gazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında, tribünlere de gaz bağlantısının gerçekleştirileceğini bildirdi. 


İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile İtalya'nın Juventus takımı arasında dün Türk Telekom Arena'da oynanan maçın kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından yapılan haberlerde, sahanın ısıtma sistemine doğal gaz bağlanamadığı için İGDAŞ'ı sorumlu tutan ifadelere yer verildiği kaydedildi. 


Türk Telekom Arena'da, 12 Aralık 2010'dan itibaren doğal gaz kullanıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Türk Telekom Arena, kompleks içinde doğal gaz bağlanması için başvuruda bulunduğu tüm ünitelere gerekli tesisat kontrolleri yapıldıktan sonra doğal gaz bağlantısı yapılmıştır. Söz konusu ünitelerde halihazırda doğal gaz kullanılmaktadır. Türk Telekom Arena, tribünlerin doğal gazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında, İGDAŞ tribünlere de doğal gaz bağlantısını gerçekleştirecektir. Bilindiği üzere herhangi bir mekana doğal gaz verilebilmesi için öncelikle proje dosyaları ile İGDAŞ'a başvurulması gerekmektedir. Her abonemiz için uyguladığımız standart güvenlik kontrollerinin proje dosyalarında ve tesisatta yapılması sonrası doğal gaz açılabilir. Bu sürecin en kısa sürede tamamlanabilmesi için de İGDAŞ, Türk Telekom Arena'ya her türlü desteği vermektedir. Gerekli başvurular yapılmadığı halde İGDAŞ'ı gaz vermeyen kurum olarak, yaşanan sıkıntının sorumlusu şeklinde gösteren açıklamaların gerçeği yansıtmadığını bildiririz."


AA


Geri Dön