27 / 04 / 2024

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 



İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları'nda ön talep süreci başladı.

Beyazlar Group ve Cemrem Mimarlık imzası taşıyan Ihlamur Konakları kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. 8 bin 800 metrekare arsa alanına sahip projede 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Sahiplerine 24 ay sonra teslim edilecek olan Ihlamur Konakları projesinde 1 oda 1 salon dubleksten 6 oda 1 salon dublekse kadar konut seçeneği sunuluyor. 

Peki Ihlamur Konakları Büyükçekmece projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Ihlamur Konakları Büyükçekmece projesi için kaç ay vade sağlanıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ihlamur Konakları projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

Büyükçekmece Ihlamur Konakları projesinin sosyal alanları arasında; Çocuk havuzu, yetişkin havuzu, kapalı otopark ve çardak bulunuyor. 

Projede yer alan 1 oda 1 salon dublekslerin satış fiyatları 154 bin dolardan başlıyor. Yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar 24 ay vadeyle dolar-Euro ve TL bazında ödenebiliyor. 


Web: https://www.ihlamurkonaklari.net/tr/index.php

 

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!


Geri Dön