05 / 05 / 2024

İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı.



İhlas Ev Aletleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulunun bugün (17.07.2014) tarihli toplantısında;

İştiraklerimizden İhlas Madencilik A.Ş.(IHMAD) deki iştirak oranımızın 31.03.2014 itibariyle % 62,68 iken bugün itibariyle %31,81 olması ve bu durumun finansal tabloların düzenlenmesine etkisi değerlendirilmiş olup, 30.06.2014 itibariyle hazırlanacak finansal tabloların tam konsolidasyon yöntemi yerine özsermaye yöntemi ile hazırlanmasına, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu(KAP) sisteminde gerekli tanımlamaların yapılabilmesini teminen Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) na yazılı olarak bilgi verilmesine karar verilmiştir.

Bu karar ile birlikte 30.06.2014 itibariye hazırlanacak finansal tablolardan itibaren Sermaye Piyasası Kurulu, II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğinde konsolide olmayan finansal tablolar için öngörülen bildirim sürelerine tabi olacağımızı bilgilerinize sunarız.



Geri Dön