Yeni Şirketler

İhlas Motor Yalova'da arsa satıyor

İhlas Motor A.Ş., Yalova'da motorlu taşıt üreteceği fabrikasının hemen yanındaki sanayi imarlı az sayıdaki arsayı satışa sundu

İhlas Motor A.Ş., İngiliz ortaklığı Zahav ile birlikte Yalova'da üreteceği cip, pikap, kamyonet ve otomotiv fabrikasının hemen yanındaki sanayi imarlı, ÇED raporlu ve krediye uygun az sayıdaki arsayı satışa sundu.

Bursa, İstanbul, Adapazarı ve İzmit Sanayi bölgelerinin ortasında yer alan ve yapılmakta olan körfez köprüsüne 5 kilometre mesafedeki İhlas Motor Yalova arsaları ana yola bin metre uzaklıktaki fabrikanın hemen yanında yer alıyor.

İhlas Motor A.Ş.'nin Alt yapıları hazır olan parsellerin büyüklüğü 4 bin 370 metrekare ile 8 bin 400 metrekare arasında değişiyor. Satışa sunulan 10 arsanın emsal değerinin 0,50 olduğun söyleyen yetkililer, arsaların yola olan cephelerinin 45 metre ile 69 metre arasında değiştiğini dile getirdi. Parsellerin derinliği ise 100- 119 metre arasında değişiyor. İmar planlarına göre yapılacak binaların yüksekliğine 9 metreye kadar izin veriliyor.