05 / 05 / 2024

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü Bizimevler 6'ya komşu oluyor!

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü Bizimevler 6'ya komşu oluyor!

İstanbul’un en önemli konut yerleşim merkezlerinden biri olan Ispartakule’de İhlas Yapı Bizimevler 6 Gökkuşağı projesi ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor...



İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyeleri Ispartakule Bizimevler 6’da komşu oluyor. İstanbul’un en önemli konut yerleşim merkezlerinden biri olan Ispartakule’de İhlas Yapı Bizimevler 6 Gökkuşağı projesi ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor.


Ispartakule’de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizimevler 6 ile hem yatırımcıların hem de sakin, sessiz, gürültüden uzak ve beş yıldızlı daire konforu arayan insanların yoğun ilgisini çekiyor.İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyesi doktorlar Bizimevler 6 Gökkuşağı projesinde komşu olma yolunda ilk adımı attılar.


Kulüp başkanı Dr. Nezih Berksoy ve beraberindeki doktorlar projeyi yerinde incelediler. Dr. Nezih Berksoy “Dünyada mekan, ahirette iman” sözü çerçevesinde kulüp üyesi 120 doktor arkadaş ile bu projede komşu olma yolunda ilk adımı bugün attıklarını ifade etti.

Dr. Berksoy, bu projeyi İstanbullulara kazandıran İhlas Yapı’ya teşekkür ederek “Ev alma, komşu al” sözünün bir göstergesi olarak Bizimevler 6’yı herkesin gelip görmesini tavsiye ediyorum" dedi.


Milliyet


Geri Dön