03 / 05 / 2024

İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesi 2014'te başlıyor!

İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesi 2014'te başlıyor!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Gaziosmanpaşa Projesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bağlı GOPAŞ ile anlaşma yapan İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinde 1 milyar 860 milyon dolar ciro yapmayı planlıyor. İhlas Yapı Gaziosmanpaşa'nın ilk etabına 2014 yılının ilk yarısında başlamayı hedefliyor...




İhlas Holding bünyesindeki İhlas Yapı Turizm Sağlık Ticaret A.Ş. Gaziosmanpaşa'da 988 bin metrekare alanda kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. İhlas Yapı Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesi için Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan GOPAŞ ile sözleşme imzaladı.


İhlas Yapı GOPAŞ ile yapılan sözleşmenin yürürlüğe girmesi için 3 milyon dolarlık ödemeyi yaptı. İhlas Yapı  Gaziosmanpaşa Projesi  için, hak sahipleriyle gerekli anlaşmalar Gaziosmanpaşa Belediyesi ve GOPAŞ tarafından yapılacak. Anlaşmalar yapıldıktan sonra İhlas Yapı'ya yer teslimi yapılacak.


İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinde alanın büyüklüğüne göre proje etaplarını kendi belirleyecek. İhlas Yapı çalışmalar neticesine yüzde 40 inşaatı GOPAŞ'a ve hak sahiplerine bırakacak. Arazinin teslim edilmesi durumunda İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinin ilk etabında 2014 yılının ilk yarısında başlamayı planlıyor.


Ticari alanların da yer alacağı İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinde teslim edilen 350 bin metrekare alan üzerinde 4 bin 500 adet daire inşa edecek. İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinde 1 milyar 860 milyon dolar ciro yapmayı hedefliyor.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön