27 / 04 / 2024

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı İstanbul Başakşehir'deki yeni projesi için inşaat sözleşmesini imzaladı. İşte İhlas Yapı'nın yeni projesi ile ilgili detaylar...



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) inşaat sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. iştiraklerinden İhlas Yapı Turizm ve Sağlık A.Ş., İstanbul ili, Başakşehir İlçesinde yer alan muhtelif parsellerden meydana gelen toplam 117 dönüm arsa üzerinde konut projesi inşa edilmesi amacıyla arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. 

İhlas Gayrimenkul'den yapılan açıklamada, proje çalışmalarının tamamlanmasından sonra inşaata başlanacağı belirtildi. 

Ayrıca, alınan bilgilere göre, İhlas Yapı Başakşehir projesi, Kayabaşı Mahallesinde 7 ayrı parselde hayata geçirilecek. Projede satışların bu yılın sonuna doğru başlaması planlanıyor. 

İhlas Yapı dan Kayabaşı na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

Bizim Evler 11 projesi de İhlas Yapı'nın devam eden projeleri arasında yer alıyor. İstanbul Ispartakule'de hayata geçirilen projenin Aralık 2024'te tamamlanması hedefleniyor. 

52 bin metrekarelik arazide hayata geçirilen Bizim Evler 11 projesinin inşaat alanı 174 bin 441 metrekare olarak belirlendi. Projede 582 adet konut ile 55 adet iş yeri alıyor. 

İhlas Yapı, Bizim Evler 10, Bizim Evler 9, Bizim Evler Güzelce, Marmara Evleri 4, Bizim Evler 8, Bizim Evler 7, Bizim Evler 6 Gökkuşağı, Bizim Evler 6 Metro, Bizim Evler 5, Bizim Evler 4, Bizim Evler 3, Bizim Evler 2, Bizim Evler 1, Marmara Evleri 3, Marmara Evleri 2, Marmara Evleri 1, Marmara Villaları ve Armutlu Tatil Köyü gibi projeleri tamamladı. 

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!


 


Geri Dön