Ekonomi

İhtiyaç sahiplerine son dakika müjdesi! Hesaplara hemen 450 TL, 550 TL ve 600 TL yatacak! Hem de 12 ay boyunca!

Devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunduğu yardım ödemelerine bir yenisi daha ekleniyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, hesaplara hemen 450 TL, 550 TL ve 600 TL yatacak... Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  yardımlar kapsamında yaklaşık olarak 4 milyon aileye verilecek Türkiye Aile Destek ödemelerinin detayları da açıklandı

Devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunduğu yardım ödemelerine bir yenisi daha ekleniyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  yardımlar kapsamında yaklaşık olarak 4 milyon aileye verilecek Türkiye Aile Destek ödemelerinin detayları da açıklandı.

Peki destek paketinin detayları nedir? Kimler aylık yardım alabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 15 milyar TL'yi kapsayan projeyle ilgili müjdeyi vermiş ve milyonlarca ihtiyaç sahibinin beklediği aile destek paketinden ihtiyaç sahibi birçok hanenin yararlanacağını söylemişti. 

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450 TL, 550 TL ve 600 TL destek ödemesi verilecek ve söz konusu bu paralar 12 ay boyunca hesaplara yatırılacak.

Peki destek paketinin detayları nedir? Kimler aylık yardım alabilir? Destek almak için nereye başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

BAŞVURULAR NASIL VE NEREYE YAPILACAK?

Dar gelirli vatandaşların merak ettiği ve araştırdığı destek programına başvurular e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştiriliyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, destek paketi için başvurular 27 Haziran itibariyle başladı. 

Yine verilen bilgilere göre, E-devlet kullanmayan vatandaşlar da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına(SYDV) veya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın herhangi bir kurumuna giderek yardım ödemesi başvurularını gerçekleştirebiliyor. 

Aile Destek Programı ödemeleri başlıyor. 7.200 TL karşılıksız nakit ödeme yapılacak

Dünyaca ünlü 10 banka dolar ve euronun ne kadar olacağını açıkladı. Tarih verdiler

Bakan Nebati'den son dakika akaryakıt fiyatları açıklaması! Benzin, motorin ve LPG'ye ilave indirimler geliyor! 

Kredisini ve kredi kartı borcunu ödeyemeyen 167 bin vatandaş daha yasal takibe alındı!

Hem çalışan hem çocuk bakan annelere müjde. 55 bin 372 lira verilecek