Ekonomi

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

0,91 gibi düşük bir oranda faiz oranıyla kredi sunan iki banka, nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. IBAN üzerinden faiz işlemi ile görülecek olan bu kredi imkanından faydalanmak için ilgili bankaya başvurmak gerekiyor. Müşterilere özel olarak sunulan bu kredi, özellikle de nakdi ihtiyacı olan kişiler için tasarlanmıştır

0,91 faiz oranıyla kredi imkanından faydalanmak isteyenler için Ziraat Bankası ve Garanti BBVA cazip bir fırsat sundu. Müşterilere özel olarak sunulan bu kredi, özellikle de nakdi ihtiyacı olan kişiler için tasarlanmıştır. Düşük faiz oranıyla sunulduğu için ihtiyaçları kısa ve kolay şekilde gidermek için ideal bir seçenek olarak görülüyor. Bu iki bankadan sunulan düşük faizli kredi fırsatı için öncelikle ilgili kampanyaya başvurmak gerekiyor. İşte Ziraat Bankası ve Garanti BBVA tarafından düşük faizli kredi hakkındaki tüm detaylar haberimizde… 

Başvuru şartları nelerdir?

En uygun faiz oranlarında kredi kartı sunan bankalardan kredi almak için belirli başvuru şartları gerekmektedir. Her iki banka için bu faiz oranlarında sunulan başvuru şartları farklılık göstermektedir. Garanti BBVA’dan kredi almak için skorun 1100 ve üzerinde olması zorunludur. Bu şartın sağlanması durumunda müşteriler aynı günde 100.000 TL değerine kadar ihtiyaç kredisi alma fırsatına sahip olabilecekler. 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi detayları 

Ziraat Bankası'nın yüzde 0,91 faiz oranıyla sunduğu ihtiyaç kredisinden müşteri veya müşterisi olmayan kişiler yararlanabilmektedir. Bankanın aradığı şartlar arasında emekli maaşı ve çalışma maaşı vardır. Kimlik belgesiyle bankaya giderek başvuru yapılması yeterli olacaktır. Çalışan kişilerden bankanın en az 6 aylık sigorta süresi talep edebileceği belirtilmiştir. Diğer kişilerden iste kefil veya teminat talebi gerekebilmektedir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi detayları

Garanti BBVA, 100 bin TL'ye kadar 0,91 faiz oranıyla krediyi, son 3 aylık sigortası olan ve kredi skoru 1100 ve üzerindeki müşterileri için sunmaktadır. Dolayısıyla kredi skorunun daha yüksek olması daha düşük faiz oranı anlamına gelmektedir. Müşterilerine özel sunduğu bu kredi fırsatından yararlanmak için banka şubeleri veya resmi internet sitesinden başvuru yapmak gerekmektedir. 

Borsa haftayı ekside kapattı! 16 Haziran BIST 100 endeksi ne oldu? Hangi hisseler prim yaptı, hangi hisseler geriledi?

Ziraat Bankası 32 günlük faiz oranı ne kadar? En çok faiz veren banka hangisi?

Reuters ekonomistlerinden faiz tahmini!