Otomobil

İkinci el araçlarda yeni dönem! Google olaya el attı, yepyeni bir döneme girildi!

Google’dan ikinci el araçlara ilişkin yeni bir güncelleme geliyor. Arama devi Google, ikinci el araç arayan ve satın almak isteyen kişiler için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. İşte detaylar... Dünyanın en büyük arama motorlarından biri olan Google, herkesin almak istediği ürün veya hizmetleri ilk olarak arattığı arama motoru ile zirvedeki yerini korumaya devam ediyor

Google’dan ikinci el araç almak isteyen vatandaşların araştırma süreçlerini oldukça kolaylaştıracak yeni bir güncelleme geliyor. Dünyanın en büyük arama motorlarından biri olan Google, herkesin almak istediği ürün veya hizmetleri ilk olarak arattığı arama motoru ile zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Kişilerin arama geçmişini dikkate alarak tasarladığı yeni yazılımı ile dikkat çeken arama motoru, arama yapan kullanıcıların ilgi alanlarına ve arama özelliklerine göre verileri sunuyor.

Peki, arama devi Google’ın ikinci el araçlar için devreye sokacağı güncellemede neler var? İşte detaylar...

İKİNCİ EL ARAÇLAR İÇİN YENİ ÖZELLİK GOOGLE’DAN GELİYOR

Google, her platformda sürekli güncelleme yaparak insanların ihtiyaç duyduğu her şeye yönelik gelişmeler sağlıyor. Google’ın önümüzdeki günlerde devreye sokacağı yeni güncellemesi ile satılık ikinci el otomobilleri listelemeye başlaması bekleniyor. Google’da işletme profili bulunan tüm bayiler, araç kimlik numarasına sahip olduğu sürece herhangi bir aracı envanterine yükleyerek Google'da listeleme şansına sahip olması bekleniyor. Böylece ikinci el araç arayan insanlar, Google’da aradıkları bu araç bilgilerine daha kolay bir şekilde ulaşabilecek.

FARKLI ARAÇLAR LİSTEDE YER ALACAK

Google’ın gerçekleştireceği bu güncelleme ile yalnızca binek otomobiller değil bunun yanında; kamyonet, motosiklet, RV ve diğer bütün kategorilerdeki araçlar da listede yer kendine yer bulacak. Kullanıcılar, kendilerine en yakın konumdaki satılık ikinci el otomobil ilanlarını bu yeni güncelleme ile kolaylık bir şekilde bulabilecek.

ARAÇ ÖZELLİKLERİ GÖRÜLEBİLECEK

Google güncellemesiyle bir araç için Google’dan arama yapılmasıyla o aracın kullanıcının konumunda olup olmadığı, söz konusu aracın olması durumunda araca ait özelliklere ulaşabilmesi ve aratılan araca ait satış etkinliklerine de ulaşabilmesi olanaklı hale gelecek. Google tarafından yapılan söz konusu bu güncelleme ilk olarak Amerika’da test aşamasına sunuldu. Güncellemenin Türkiye’de ne zaman yayınlanacağı ise henüz tam olarak bilinmiyor.

Araba alamayanlar ona akın etti! Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi herkes yatırımını ona yapıyor!

Sıfır araçlardan sonra şimdi de ikinci ellerde zam şoku! Artık ikinci el araç almak isteyenler servet ödeyecek!