Ekonomi

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu. Bayram ve tatil sezonunun yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar araç almak için ikinci el otomobil pazarına yoğun ilgi göstermeye başladı

Kış ayında satışların durgun geçtiği ikinci el otomobil piyasasında havaların ısınmasıyla birlikte satışlarda artış yaşanmaya başladı. Bayram ve tatil sezonunun yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar araç almak için ikinci el otomobil pazarına yoğun ilgi göstermeye başladı.. Pazarda ikinci el otomobil fiyatlarının yüksek olmasına rağmen vatandaşların otomobil satın almaya başladığı görüldü. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte satışların daha da artması bekleniyor.

100 İLE 250 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN OTOMOBİLLER REVAÇTA

İkinci el otomobil piyasasına bakıldığında en çok ilgi gören araçların 100 bin ile 250 bin lira arasında satılan araçların vatandaşların ilk tercihi olması dikkat çekti. Bu araçların modellerine bakıldığında ise en çok tercih edilen markalar, Renault Clio, Fıat Linea, Fıat Albea, Renault Megane 2, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Polo, Toyota Corolla, Honda Civic, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Dacia, Opel Corsa gibi markalar bulunuyor.

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu