28 / 04 / 2024

İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Dursun Er, Fatih Ekşi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile Üsküdar, Zeynep Kamil Dr. Fahri Atabey Caddesi'nde kuruldu.



İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Dursun Er, Fatih Ekşi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 3.1 ) Kendisine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine konut yapmak, ticarethane yapmak ve endüstri tesisleri yapmak.  3.2 ) Başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı inşaat ve taahhüt işleri yapmak, konut yapmak, ticarethane yapmak ve endüstri tesisleri yapmak. 3.3 ) Her türlü mimarlık, mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri yapmak, imar planları, mimari projeler, statik projeler,          röleve projeleri, restorasyon, projeleri, restütisyon projeleri yapmak, yaptırmak, uygulamak ve danışmanlık hizmetleri ifa etmek. 3.4 ) İmar, ıslah, imar aplikasyon planları hazırlamak, araziler üzerinde ifraz ve  tevhit işlemleri yapmak veya üçüncü şahıslara yaptırmak. 3.5 ) Her türlü mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi  gayrimenkulleri satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe,         tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, projelendirmeler yapmak. Gayrimenkuller üzerinde tevhid, ifraz,         irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,  şufa hakları, vefa hakları ve ipotekler tesis etmek, gayrimenkul mükellefiyetleri tesis etmek. 3.6 ) Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi   kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri,         kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları ve          gerçek kişiler  tarafından yurt içinde ve dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik,  tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, restorasyon         işlerinin ilk veya ikmal ihalelerine katılmak, teklif vermek, uhdesindeki ihale sözleşmesi gereği işi yapmak, yaptırmak ve teslim etmek. 3.7 ) Şirket ile ilgili her türlü motorlu nakil vasıtaları almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. 3.8 ) Şirket için yukarıda yazılı olan hususlar dışında yararlı ve gerekli görülen iş ve işlemlere ortaklar kurulunun vereceği karar ile girilir.



Geri Dön