Sektörel

İklimlendirme konferansı gerçekleşti!

İklimlendirme Sektörünün profesyonellerinin buluşturan, “ HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” temasıyla İklimlendirme Konferansı, 12 Kasım 2013 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti...

Eventuum Organizasyon tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen İklimlendirme Konferansı’nda uluslararası platformda fikir lideri olan yerli ve yabancı seçkin konuşmacılar yer aldı. Konferansta “Türkiye’de İklimlendirme Sektörü” konulu oturumu ile Asal HVAC Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Karakaya, “Sektör Yatırımları ve Ekonomiye Katkısı” konulu oturum ile Tanrıöver Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Tanrıöver, “Rekabet Stratejileri ve Haklı Kazanç” konulu oturum ile Bosch Termoteknik Türkiye Genel Müdürü Zafer Polat, “İklimlendirme Teknolojileri Bilişimi” konulu oturum ile Panasonic Europe Pazarlama Direktörü Jose Manuel Alves, “Isıtma-Soğutma Teknolojileri ve Konfor Kalitesi” konulu oturumu ile Türk Demir Döküm Fabrikalar A.Ş. CEO’su Dr. Axel Busch, “İklimlendirmedeki Yeni Teknolojiler ve Dünyadaki Yeni İklimlendirme Sistemleri” konulu oturumu ile Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, “Ortam Dışı Enerji Akışını Sonlandırmak için Yalıtım” konulu oturumu ile Arı Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve İZODER Başkanlar Kurulu  Başkanı Sedat Arıman, “Alternatif ve Yenilenebilir Enerji Optimizasyonu” konulu oturumda Escon Energy Concultancy Genel Müdürü Onur Ünlü  ve  Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, “İnşaat Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sürecinin Sektöre Sürdürülebilir Katkıları” konulu oturumda Eroğlu Gayrimenkul Skyland Projesi Müdürü Gökhan Genç ve Trane Türkiye Genel Müdürü Faruk Uçur, “Akıllı ve Yeşil Binaların Tercihi” konulu oturumda ise Turkeco Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇEDBİK Başkanı Dr. Duygu Erten ve Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği Başkanı Ali Süngü yer aldı. 


İklimlendirme Konferansının seçkin konuşmacılarının birbirinden değerli sunumları geleceğe yön haritaları çizerken,  çarpıcı açıklamalar ve  ezberlenenin dışındaki muhteşem sunumlarla sektöre yeni ufuklar açarak vizyon farklılığı yarattı.  


Şuanda aramızda bulunmayan ve hakkın rahmetine kavuşmuş olan  sektörün duayenleri de unutulmadı.  Tanrıöver Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Tanrıöver sunumda yayınladığı kısa video ile, Üzeyir Garih, İhsan Önen, Erdoğan Atakar, Prof. Dr. Fahri Taner Özkaynak, Metin Bilgiç, Sabahattin Sunguroğlu, Latif Eren, Gazanfer Uğural, Fikret Taşangil gibi değerli isimler saygı ve sevgi ile anıldı.  


İklimlendirme Konferansı katılımcıları, ticari faaliyetlerine inovasyon katacak noktaları sektörün uzmanlarından öğrenirken, tarafsız bilgilendirme ve networking imkânı elde etti. 


Konferansın katılımcı profili arasında ısıtma, soğutma, havalandırma, yalıtım sektörü profesyonelleri ile birlikte inşaat firmaları, müteahhit firmalar, mühendis ve mimarlar, oteller, alışveriş merkezleri, hastaneler, tüzel kişilik ve kamu görevlileri gibi 140’ın üzerinden kayıtlı firma yer aldı. 


Konferans, profesyoneller için B2B fırsatı yaratmış olup, katılımcılarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getirdi.


Eventuum Organizasyon, sektöre yeni bir dinamizm katan İklimlendirme Konferansı’na değerli katılımlarından ötürü tüm konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür eder.