19 / 05 / 2024

İlk apartman semti Yeldeğirmeninde hayat renkleniyor!

İlk apartman semti Yeldeğirmeninde hayat renkleniyor!

Marshall Boya, Renk Hareketini 3 Temmuz Pazar günü, İstanbul'un ilk apartman semti Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesine sokak şenliği  ile taşıyor. Marshall, sokak şenliği sırasında bir de reklam filmi çekecek



 

AkzoNobel Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings ve Osmanlı Sanatı Uzmanı ve Marshall Renk Elçisi Serdar Gülgünün katılımıyla gerçekleştirilecek Renk Hareketi ve Marshall Boya Sokak Şenliği 3 Temmuz Pazar günü Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesinde saat 13:30da başlıyor ve 18:00e kadar sürüyor. Yapılacak konuşmaların ardından boyama aktivitesi ve reklam filmi çekimi ile Direnen Mızıkacıları da sokak şenliğinde bir konser verecek.

Renklendir Hayatı sloganıyla harekete geçen AkzoNobel Marshall Boya, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) ile Kadıköy Belediyesi işbirliğinde yürütülen Canlandırma Projesini destekliyor ve Renk Hareketini şimdi de İstanbulun ilk apartman semti olan Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesine taşıyor.

Marshall Boya, Bölgenin günümüze kadar gelen tarihi dokusu, kendine özgü mahalle kimliğinin korunması ve yaşatılması amacıyla Marshall Osmanlı Renkleri Dış Cephe Çarşılar Koleksiyonu ile Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesindeki evleri, bir şenlik atmosferinde renklendiriyor.

 


Geri Dön