Ekonomi

İlk kez ING’li olanlar kazanacak! 15 Kasım’a kadar başvuranlar bu şansı yakalıyor!

ING, banka müşterisi olmak isteyenleri çok sevindirecek cazip bir teklif yaptı. Bankanın resmi internet sayfasından yayımlanan yeni kampanyaya göre 15 Kasım’a kadar başvuran herkes bu fırsattan yararlanacak.Bankanın resmi internet sayfasından yayımlanan yeni kampanyaya göre 15 Kasım’a kadar başvuran herkes bu fırsattan yararlanacak

ING, banka müşterisi olmak isteyenleri çok sevindirecek cazip bir teklif yaptı. Bankanın resmi internet sayfasından yayımlanan yeni kampanyaya göre 15 Kasım’a kadar başvuran herkes bu fırsattan yararlanacak.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 5 Ekim – 15 Kasım tarihleri arasında ING Mobil’den ilk kez ING’li olanlar, büyük ödüllerin verildiği o kampanyaya katılma fırsatı yakalıyor.

Peki, ING’nin yeni kampanyasının detayları nedir?

Şimdi ING Mobil’den ilk kez banka müşterisi olanlar kazanacak. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 5 Ekim – 15 Kasım tarihleri arasında ING Mobil’den ING’li olanlar, çekilişle 3 iPhone 13 Pro ve 3 Samsung S22 hediyelerinden birini kazanma şansı yakalıyor.

Önce ING’li olun ardından  bir sonraki gün ING Mobil’e girin, ING Mobil Kampanyalar menüsünde yer alan “ING’ye Hoş Geldiniz Kampanyası” sekmesinden “Çekilişe Katıl”a tıklayın ve kampanya tarihleri arasında ING Mobil’den 1 Otomatik Fatura  Talimatı verin, çekiliş hakkı kazanın.

Ayrıca yeniliklerin bankası ING’de yeni kimliğiniz varsa şubeye gitmeden, kurye beklemeden anında ING Mobil’den ING’li olabilirsiniz.

KAMPANYANIN DETAYLARI NELERDİR?

Bankadan açıklanan bu kampanya ING Bank A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 29.09.2022 tarihli ve E-40453693-255.01.02-25113 sayılı izni ile 05.10.2022 (Saat:10:00)-15.11.2022 (Saat:23.59) tarihleri arasında düzenlenmektedir.

Belirtilen kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde ING Bank A.Ş.’ye ait ING Mobil uygulaması üzerinden ING müşterisi olduktan bir sonraki gün kullanıcı adı/TC Kimlik numarası ve şifresi ile ING Mobil’e giriş yaptıktan sonra “Kampanyalar” alanında bulunan “ING’ye Hoş Geldiniz Kampanyası” sekmesinden “Çekilişe katıl” butonuna tıklayan ve ilgili kampanya tarihi aralığında 1 adet Otomatik Ödeme Talimatı veren bireysel müşterilere 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Kampanyaya katılım için verilen otomatik ödeme talimatlarında mobil uygulama dışındaki kanallardan verilen otomatik ödeme talimatları kampanyaya dahil değildir.

Kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Mirasçılık belgesi nedir? Mirasçılık belgesi nereden alınır?

3 maaş birden alabilirsiniz! Bu kriterlere dikkat! Kimler faydalanabilir?