03 / 05 / 2024

İlkbahar Rezidans fiyatları!

İlkbahar Rezidans fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Lansmana özel fırsatlar sunan İlkbahar Konutları İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yükseliyor. Proje dairelerin büyüklükleri 51 ile 293 metrekare arasında değişiyor. Peki İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?



İlkbahar Rezidans fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen proje 250 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 


Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Konutları'nın alanları minimum 51 metrekare, maksimum 293 metrekare olarak tasarlandı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen İlkbahar Sultanbeyli'de peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10, lansmana özel ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar Evleri dinlenme alanları, kitap okuma alanları, su göletleri, hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


İlkbahar Rezidans fiyatları 236 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor, kalan tutar ise teslimde ödeniyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön