İhale

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

İller Bankası tarafından Kırklareli ve İstanbul'daki 4 arsa ile Elazığ'daki 16 konut satışa çıkarıldı.

İller Bankası'nın satışa sunduğu 20 gayrimenkulün ihalesi 12 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İşte yatırımcıların ve ev ile arsa sahibi olmak isteyenlerin detaylarını araştırdığı ihaleyle ilgili tüm bilgiler...

Kırklareli'de satışa sunulan arsalar Vize ilçesi, Çakıllı Mahallesi'nde yer alıyor. İstanbul'da ise Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi'nde yer alan arsa satışa çıkarıldı.

Elazığ'da satışı yapılacak 16 konut ise Merkez ilçesi Sürsürü Şuyulandırma Mahallesi'nde konumlanıyor. Söz konusu bağımsız bölümler ileri kaba seviyesinde satılacak. 

Kırklareli'de satışa sunulan arsaların muhammen bedelleri, 5 ve 6 milyon TL olarak belirlendi. İstanbul Tuzla'daki arsa ise 50 milyon TL'ye satılacak.

Elazığ'da satışa sunulan konutların fiyatları ise 840 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 490 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İlan metni: 

4 ADET ARSA VE 16 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN SATIŞ İHALESİ

Aşağıda belirtilen adımların, en geç 12/04/2022 tarihi saat:13:00’e kadar İstekliler tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.

Adım 1
İstekliler geçici teminat bedellerini, Teklif Alma Şartnamesi Madde – 2’ye göre vereceklerdir.

Adım 2
İsteklilerin geçici teminatlarını ve Teklif Alma Şartnamesi Madde – 3’te belirtilen diğer evrakları İLBANK Genel Müdürlüğü Kaynak Geliştirme Dairesi Başkanlığı Kat:10 Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No:9/21 Yenimahalle/ANKARA adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Adım 3
Evrakların eksiksiz teslim edilmesi durumunda İLBANK yetkilileri İstekliye “İhale Bayrağı”nı teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 12/04/2022 tarihi saat:13:00’e kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.

Adım 4
İstekliler, İhalenin yapılacağı 12/04/2022 tarihi saat 14:00’te İLBANK Genel Müdürlüğü’nde (Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No:9/21, İhale Salonu Kat: Zemin Yenimahalle/ANKARA), yanlarında ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adım 5
İhaleye teklif verecek İsteklilerin, ihale dosyasını almaları zorunludur.