02 / 05 / 2024

İmamoğlu açıkladı! İstanbulkart'ı olanlara otoparklarda indirim!

İmamoğlu açıkladı! İstanbulkart'ı olanlara otoparklarda indirim!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart sahiplerine otopark ücretlerine yüzde 50 indirim uygulanmasını sunacak olan "Park Et Devam Et" sistemini açıkladı.



İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Park Et Devam Et" sisteminin kapsamını genişlettiklerini duyurdu. Seçili İspark Park Et Devam Et otoparklarını aracını park eden ve ödemesini İstanbulkart ile yapanlar yüzde 50 indirimden yararlanabilecek.

İmamoğlu tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul’da "Park Et Devam Et" devri

"İstanbul’da Park Et Devam Et Devri! Sürdürülebilir ulaşımı desteklemek ve kent merkezlerine yapılan kişisel araçlı yolculukları azaltmak amacıyla Park Et Devam Et sisteminin kapsamını genişletiyoruz.

Seçili İspark P+D otoparklarında aracınızı park edin, İstanbulkart’ınızı kullanarak toplu taşıma araçlarıyla devam edin; dönüşte otopark ücretini de İstanbulkart ile ödeyerek otopark ücretinde %50 indirim kazanın."

İstanbulkart'ta yeni döneme girildiği kaydedildi. Ayrıca da İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı da kaydedildi. Bu kapsamda , İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı doğrultusunda kendi İstanbulkartları arasında yada istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi de gerçekleştirebilecekler.

İmamoğlu açıkladı! İstanbulkart ı olanlara otoparklarda indirim!

Öte yandan, İstanbulkart Mobil, kullanıcılarına yeni bir kolaylık da sunmaya başlayacak. İstanbulkart kullanıcılarına özel olarak tasarlanarak uygulanan ve para transferi işlemlerini de gerçekleştirebilecek. Yapılan duyuru kapsamında, İstanbulkartlar ve FAST ile diğer ödeme kuruluşları arasında para transferi hizmeti devreye girdiği duyuruldu.

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbulkartı olanlara kötü haber! Bakiye yüklemeden önce bakın! İşlem ücretleri değişti! 

İstanbulkart kullananlara müjde: Kasım indirimlerine İBB de katıldı!

İstanbul'da toplu taşımaya kart ayarı; İstanbulkart ile 22,5 TL, kredi kartıyla 60 TL

 

 


Geri Dön