27 / 04 / 2024

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   



Apak Mimarlık tarafından dizayn edilen Kartal Dragos Kahramanlar Camii, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online söyleşi serisinin ikincisinde değerlendirilecek. 2018 yılında hizmete açılan camide Afyon ve Marmara mermerleriyle beraber traverten ve oniks taşları kullanıldı.
 
Gökhan Karakuş önderliğinde gerçekleşen, farklı mimarların konuk olduğu İMİB Doğal Taş Söyleşileri Arkitera’nın YouTube ve Facebook hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor. Söyleşiye 22 Haziran Pazartesi saat 17:00’de Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak katılacak.
 
Sohbette, “Kartal Dragos Kahramanlar Camii”nde doğal taş kullanımına dair mimarın aldığı kararlarda, bu kararların tasarımı nasıl etkilediği, uygulamada nelere dikkat edildiği gibi konular görüşülecek ve sorular cevaplandırılacak.
 


Geri Dön