27 / 04 / 2024

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması sonuçlanıyor!

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması sonuçlanıyor!

"İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları"nın ödül töreni 3 Temmuz 2009, Cuma akşamı Rahmi Koç Müzesi'nde yapılacak



Genç tasarımcıları desteklemek ve sektöre yeni tasarımlar kazandırabilmek amacıyla İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu'nun (ETMK) işbirliğiyle beş yıldan bu yana düzenlenen "İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları"nın ödül töreni 3 Temmuz 2009, Cuma akşamı Rahmi Koç Müzesi'nde yapılacak.
 
Toplamda 353 projenin yarıştığı İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2009'da, Metal Mutfak Eşyaları, Plastik Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrik - Elektronik Küçük Ev Eşyaları sektörlerinde profesyonel ve öğrenci olmak üzere altı kategoride ödüller sahiplerini bulacak.
 
İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2009'da birincilik ödülü alan tasarımlar ilk kez 3-7 Temmuz 2009 tarihlerinde Frankfurt'ta gerçekleştirilecek Tendence Internationale Frankfurter Herbstmesse 2009 Fuarı'nda sergilenecek ve burada seçilecek bir tasarıma 12-16 Şubat tarihlerinde Frankfurt'ta gerçekleştirilecek Ambiente Internationale Frankfurter Messe 2010 Fuarı'nda özel bir stantta sergilenme imkânı sunulacak.
 
Kadir Çöpdemir'in sunumuyla renklenecek ödül töreninde Türkiye'nin yaratıcı beyinleri ve cesur ihracatçıları bir araya gelecek. Törene, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İMMİB'e bağlı 6 ihracatçı birliğinin başkanları ve İMMİB Genel Sekreter Vekili Mehmet Zeren de katılacak.


Geri Dön