27 / 04 / 2024

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD, Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.



Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İMSAD konu ile ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, derneğin 35’inci yıl üye buluşması kapsamında üye firma ve dernek temsilcileriyle bir araya geldiği kaydedildi.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü olarak, tüm sanayici, alt sektör derneği ve paydaş üyeleri ile 35 yıl boyunca önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. 

Erdoğan, "Sürdürülebilirlik kavramının önemini vurgulamak için 2017 yılı itibarıyla Geleceğe Yatırım Projeleri’ni ödüllendirmeye başladık. 2018 yılı Geleceğe Yatırım Projeleri’nde, sürdürülebilirlik konusunda iyi uygulama örneklerinin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği birbirinden kıymetli 27 proje yer aldı.” diye konuştu.

 "Amacımız sektörde faaliyet gösteren şirketlerin, sürdürülebilir kalkınmaya destek olmalarını sağlamak"
Amaçlarının inşaat malzemeleri sanayisinin ve bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin, sürdürülebilir kalkınmaya destek olmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Erdoğan, “Sektöre değer kattığına inandığımız yenilikçi projeleri ödüllendirmeye devam edeceğiz çünkü farklılaşmanın temelinde inovasyon ve sürdürülebilirliğin yattığına inanıyoruz” diye konuştu.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin de turizm sektörü hakkında güncel verilerden ve yenileme sektörüne yönelik iş birliği olanaklarını anlattı. 

Projelerine Türkiye İMSAD ve diğer turizm dernekleriyle iş birliği yaparak devam edeceklerini söyleyen Narin, mevcut tesislerin özgün bir şekilde yenilenmesi, estetik değerlerin ön planda tutulması için proje yönetimi ve proje çözümleri konusunda iş birliğinin çok faydalı olacağını kaydetti.

- 35 yıllık üyelere plaket 

Törende, Türkiye İMSAD’da 35 yılını dolduran firmalardan Eczacıbaşı adına Yatırımlar Direktörü Mehmet Mercan, Kaleseramik adına Genel Müdür Okan Gedik, Türk Demirdöküm adına Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, Türk Ytong adına Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Çuhadaroğlu adına Genel Müdür Kenan Aracı, Kil-San adına Kadir Başoğlu, Valfsel Armatür adına Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Duran ve İzocam adına Pazarlama Direktörü Dr. Kemal Gani Bayraktar “35. Yıl” plaketlerini teslim aldı. 
 


Geri Dön