Sektörel

İMSİAD üyeleri Nef projelerini inceledi!

İstanbul'da son beş yıl da oldukça özgün konsept ve mimariye sahip projelere imza atan NEF'e teknik inceleme gezisi düzenleyen İMSİAD üyeleri, projeler hakkında bilgi aldı.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) tarafından düzenlenen program kapsamında, İMSİAD üyeleri İstanbul'da NEF projelerini inceledi. 


IMSIAD. Bursa'nın önde gelen inşaat firmalarından oluşan üye profilinden aldığı güçle son günlerde önemli organizasyonlara imza atıyor. Timsah Arena'da Bursa inşaat sektörü temsilcilerini, belediye başkanları ve basınla buluşturan İMSİAD. ardından Türkiye'nin en önemli ekonomi yazarları arasında yer alan Şükrü Kızılot'un konuşmacı olarak katıldığı bir panel gerçekleştirerek bir diğer başarrlı organizasyona imza attı.

 

DEV PROJELERİ GEZDİLER


Ramazan ayı içinde Vali Münir Kataloglu'nun da katılım sağladığı ve Kaplıkaya huzur evinde yaşlılarla gerçekleştirilen iftar buluşması de tüm dikkatleri üzerine çeken IMSIAD Türkiye'nin stratejik manada en önemli yatırımların arasında gösterilen 3'üncü Boğaz Köprüsü'nün de içinde bulunduğu Kuzey Marmara Otoyol projesine Bursa inşaat sektörü açısından önemli bir teknik inceleme gezisi düzenledi. Son olarak İstanbul'da son beş yıl da oldukça özgün konsept ve mimariye sahip projelere imza atan NEF'e teknik inceleme gezisi düzenleyen İMSİAD üyeleri, metropol kentlerde ön plana çıkan, ihtiyaç olduğunda ücreti mukabilinde kullanılabilecek sosyal donatı alanlarıyla desteklenen küçük metrekareli ev projeleri hakkında önemli bilgiler edindi. 


Hürriyet  Bursa