Proje Güncel

İn İstanbul Topkapı projesi!

İn İstanbul Topkapı projesi İş GYO ve Nef imzası ile inşa ediliyor.Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen İnİstanbul Gala projesinde lansmana özel kampanyalar devam ediyor.

Nef ve İş GYO imzası taşıyan İn İstanbul Topkapı projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor.


İn İstanbul Topkapı projesi Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometrelik mesafede yer alıyor. 


Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Topkapı  Inİstanbul Gala  ev fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


Daire alanlarının 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Inİstanbul Gala Davutpaşa projesi basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark, asansör, yüzme havuzu, kreş, sinema, mescit, oyun alanları gibi ortak yaşam alanlarında oluşuyor. 


Toplamda 788 tane üniteden meydana gelen Inİstanbul Gala Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 30 ay 0 faiz imkanı veya yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'i banka kredisiyle, kalan bedeli ise teslimde ödeme seçeneğiyle yapılabiliyor. 


İn İstanbul Topkapı iletişim
444 72 21

http://www.inistanbultopkapi.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com