Proje Güncel

İn Mari Marmara satılık! 

İmamoğlu İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'de yükselen İn Mari Marmara projesi satışa çıktı. İn Mari Marmara satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

İn Mari Marmara satılık!
İmamoğlu İnşaat tarafından Marmara denizinin en özel kıyılarından birinde; Beylikdüzü’nde hayata geçirilen İn Mari Marmara projesinde satışlar başladı. 

İnşaat aşamasında olan proje 152 adet daireden meydana geliyor. Yatay mimariyle yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İn Mari Marmara satılık

Cadde üzeri 3 kat olarak tasarlanan projede loft ve normal daireler yer alıyor. İn Mari Marmara satılık daire fiyatları 780 bin TL'den başlıyor.

Satış süreci devam eden İn Mari Marmara'da cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin fiyatına iskonto uygulanan projede yüzde 50 peşinat verildiğinde 12 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Yatay mimari anlaşıyla şehir merkezinde yükselen proje  E5’e 3 dakika, Tem’e 5 dakika, West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesinde yer alıyor.

İçerisinde cadde dükkanlarının da yer aldığı İn Mari Marmara projesinin sosyal donatı alanları arasında spor salonu, kapalı yüzme havuzu, her daireye özel kapalı otopark, her daire için depo ve çocuk alanları mevcut.

İn Mari Marmara iletişim
Yakuplu Marmara Mah. Avrasya Cad. No: 17 Beylikdüzü - İstanbul
Tel : 0212 855 44 55
Web: www.inmari.com.tr

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com