05 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri!

İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı



İnanlar İnşaat projesi olan  Terrace Tema  projesinde 2 kuleninde dış cephesi hazır durumda.  İnanlar İnşaat  Terrace Tema Evleri Küçükçekmece, Atakent'te yer alıyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri teslim tarihi 4 ay sonra olarak belirlendi. İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri kapsamında 416 konut yer alıyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri kapsamında 2 kule bulunuyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri kapsamında kuleler 30 ve de 40 katlı tasarlandı. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri kapsamında dairelerin alanları 90 metrekareden başlıyor ve 225 metrekareye kadar yükseliyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri kapsamında fitness merkezi, sauna, buhar odası, oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu bulunuyor. 


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri adres :241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


İnanlar İnşaat Terrace Tema Evleri iletişim

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön