05 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyatları!

İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyatları!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyatları kapsamında konutlar 374 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Halkalı Terrace Teme Evlerinde daire teslimleri 5 ay sonra gerçekleşecek...



2 blok halinde yükselen  Terrace Tema  projesi İstanbul Küçükçekmece ilçesine bağlı olan Halkalının Atakent bölgesinde konumlandırılıyor.  İnanlar İnşaat  imzası taşıyan Terrace Tema Evlerinde konut satışları devam ediyor.


İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim. Terrace Tema Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri tasarlandı.


5 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan Terrace Tema Everinde blokların bir tanesi 40 katlı olarak, diğeri ise 30 katlı olarak yükseliyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyatları bilgisinin detayları şöyle:


İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyatları kapsamında projede yer alan konutlar 374 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Halkalı Terrace Tema Evlerinde fitness merkezi otopark, yüzme havuzu ve oyun alanları yer alıyor.


Terrace Tema Halkalı nerede?

Terrace Tema Halkalı adres: 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema Halkalı telefon numarası:

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön