27 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Tema ödeme tablosu!

İnanlar Terrace Tema ödeme tablosu!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar İnşaat imzalı İnanlar Terrace Tema projesi 78 bin 856 metrekare inşaat alanına sahip. Projedeki daireler 90 metrekareden başlıyor. İnanlar Terrace Tema ödeme tablosu haberimizin devamında yer alıyor.



İnanlar  Terrace Tema  30 ve 40 katlı 2 kuleden oluşuyor. Projedeki daireler 90 metrekareden başlayıp 225 metrekareye kadar değişiyor. Projede yaşama ayrılmış yeşil alan 26 bin 500 metrekare.


İnanlar Terrace Tema dairelerin tavan yükseklikleri 3 bin 40 metre. 23 adet kat bahçesi bulunan proje 416 daireden oluşuyor.Projenin teslim tarihi hemen gerçekleşiyor. Proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı Atakent'te  hayata geçirildi.


İnanlar Terrace Tema daireleri 360 derece panaromik deniz ve göl manzarasına sahip. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İnanlar Terrace Tema projesi içerisinde güneşlenme terası ve vitamin bar, süs havuzları, reflekte havuz, sauna, yaş gruplarına özel tasarlanmış çocuk oyun  alanları, evcil hayvan parkı, çim amfi alanı, zen bahçeleri, barbekü ve koru alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


İnanlar Terrace Tema projesi içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, tenis kortları, basketbol sahası, streetball, masa tenisi, yürüyüş parkurları gibi spor alanları da tasarlandı.


İnanlar Terrace Tema projesi Atatürk Havalimanı’na ve E-5 karayoluna 8 dakika, metrobüse  ve TEM otoyoluna 3 dakika, metro hattına 10 dakika kadar uzaklıkta konumlanıyor.


İnanlar Terrace Tema ödeme tablosu 

İnanlar Terrace Tema projesinde yüzde 50 peşinatta 48 ay vade farksız ödeme ya da yüzde 25 peşinatta 36 ay vade farksız ödeme seklindedir. Ayrıca 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilinir. Projedeki dairelerin fiyatları 455 bin TL' den başlıyor.

Terrace Tema Park projesi adres:

Terrace Tema Park ulaşım: 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema Park projesi iletişim:

Terrace Tema telefon numarası: 0212 698 15 00

Web Adresi: http://www.terracetema.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön