27 / 04 / 2024

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.



Venara Güneşli projesi İstanbul Güneşli'de hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje İnaş Yapı imzası taşıyor.

Yüzde 1 KDV ile konut sahibi olunabilen Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konuta yer veriliyor.

Arsa alanı 8 bin metrekare olarak açıklanan Venara Güneşli, kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede konutların dışında ayrıca 12 adet ticari ünite de bulunuyor.

Satış sürecinin devam ettiği Venara Güneşli projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

İnaş Yapı Venara Güneşli de kişiye özel ödeme planları!

2 blok olarak yükselen Venara Güneşli projesinde 3 bin 500 metrekarelik peyzaj alanına da yer veriliyor.  KDV'nin yüzde 1 olarak belirlendiği Venara Güneşli projesinde teslimler 26 ay sonra yapılacak.

Projenin sosyal alanları arasında; Türk hamamı, fitness salonu, sauna, basketbol sahası, toplantı salonları, otopark mevcut.

Elektrikli şarj ünitelerinin bulunduğu Venara Güneşli'den konut sahibi olmak isteyenler 36 ay vade imkanı yanı sıra kişiye özel ödeme planından da yararlanabiliyor.


VENARA GÜNEŞLİ LOKASYON

Venara Güneşl projesi İstanbul’un toplu taşıma ağında birçok farklı hatta bağlantısı olan ve ana aktarma durakları arasındaki Mimar Sinan Metro durağına yalnız 1 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. 

Web: https://venaragunesli.com/
Telefon: 444 91 94
 

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Akbatı AVM bu yıl değerine değer kattı: 6 ayda 2.4 milyar TL'lik artış!


Geri Dön