03 / 05 / 2024

İnaş Yapı Venara'da 203 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

İnaş Yapı Venara'da 203 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

35 yıllık gıda perakendecisi Özen Grup, inşaat sektörüne adım attı. Grup, ilk olarak Çorlu'da 248 konutluk Venara projesine başladı. Projede konut fiyatlarının 203 bin 500 TL'den başlıyor.



Onur marketler zincirinin kurucusu Özen Grup, 35 yıllık gıda perakendeciliği deneyimini inşaat sektörüne taşıdı. Özen Grup şirketlerinden İnaş Yapı, Venara konut projesinin ilk halkasını İlkar İnşaat ile Çorlu'da hayata geçiriyor. 15 bin metrekare alan üzerinde 11 bin metrekarenin yeşil alanlara ayrıldığı proje, 248 konuttan oluşuyor. Venara Çorlu'da, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


PEŞİN ÖDEMEYE İNDİRİM 


Projede konut fiyatlarının 203 bin 500 TL'den başladığı anlatan Özen Grup'un CEO'su Cemal Özen, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulayacaklarını, esnek ödeme koşulları da sunduklarını söyledi. Cemal Özen, 9 bin 900 TL peşin, bin 300 TL'den başlayan taksit ve yüzde 35 peşine 24 ay sıfır faiz gibi farklı ödeme alternatifleri de uyguladıklarını kaydetti. Yüzde 50 peşinat verenlere ise 36 aya kadar sıfır faizli kredi kullandırdıklarını belirten Özen, konutları 2016 yılının ilk yarısında teslim etmeyi planladıklarını kaydetti. Projede; teraslar, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, açık ve kapalı havuzlar, fitness center, spor salonları yer alıyor. 


İSTANBUL SIRADA


Venara'nın ilk halkası Çorlu'da hayat bulacak. Venara Çorlu'nun ardından Trakya'da Venara konut projesine devam edileceğini belirten İnaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özen, Venara markasıyla hem Trakya'da hem de İstanbul'da yeni yaşam alanlarının yükseleceğini söyledi. Yunus Özen, Venara Çorlu'yla ulaşılabilir bir projeye imza atacaklarını kaydetti. 

Takvim


Geri Dön