30 / 04 / 2024

İncek Loft Ankara ödeme koşulları!

İncek Loft Ankara ödeme koşulları!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: İncek Loft

Ankara'nın İncek bölgesinde yükselen İncek Loft Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunuyor. Konut satışlarında yalnızca yüzde 1 KDV uygulanan projede Akfen İnşaat tarafından inşa ediliyor..



Toplam 1,335 adet daireden meydana gelen İncek Loft  Ankara  ödeme koşulları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede satış sürecine devam ediliyor.


İncek'in en büyük projesi olarak yükselen Ankara  İncek Loft  projesinde teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi. Proje,  Akfen İnşaat  tarafından yaşama geçiriliyor.


Satışlara yüzde 1 KDV ile devam edilen İncek Loft Ankara ödeme koşulları dahilinde peşim ödeme yapmak mümkün. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


İncek Loft Ankara ödeme koşulları!


Sosyal alanları arasında; fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları bulunan Akfen İnşaat İncek Loft projede yer alan daireler 71 metrekare ile 562 metrekare arasında alanlara sahip. 


İncek Loft Ankara ödeme koşulları!


İncek Loft Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


İncek Loft Ankara Evleri satış ofisi

Telefon: 444 83 38

Web: www.incekloft.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön