27 / 04 / 2024

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.



İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADDE 3: Şirketin başlıca amaç ve konuları aşağıdaki gibidir. a- Standart dışı işlenmemiş, işlenmiş veya cevherden elde edilen altın, gümüş ve diğer değerli madenleri eritip, saflaştırmak ve yeniden döküm yapmak suretiyle standart ya da standart dışı işlenmemiş ya da basılı altın, gümüş ve diğer değerli madenler haline getirmek ve her türlü altın, gümüş ve diğer değerli madenler rafineri işleri ile gerekli ayar ölçümlerini yanmak. b- Elektronik, metal ve diğer benzeri atıklardan geri dönüşüm yaparak altın, gümüş ve diğer değerli madenler elde etmek. c- Altın, gümüş ve diğer kıymetli madenler ile kıymetli taşlar ve bunlardan mamul eşyaların ve mücevheratın İmalatı, alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak. d- Kıymetli, yarı kıymetli, sentetik ve cam, taş ve inciler ile kuyumculuk ve taklitler mücevherat sanayinde kullanılan diğer girdilerin alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak. Şirket yukarıda yazılı amaç ve konularına erişebilmek için; 1- Resmi veya özel kuruluşlardan kısa vadeli, orta vadeli reeskont ihracat kabul akreditif kredileri için istikrazlar akt edebilir, aracılık etmemek kaydıyla hisse senedi ve tahvil alabilir, satabilir, emsal kefalet kredileri temin edebilir, bu kredilerin temini için her türlü teminat verebilir, menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklıları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir, dış kredi temin edebilir, kendi mal varlığını üçüncü şahıslar lehine ipotek ettirebilir. 2- Konusuna giren ham, yarı mamul, mamul maddeler ve her türlü mal, makine, teçhizat ve maddelerin, makine, tesis ve yedek parçaların pazarlamasını, ithalat, ihracat, imalat ve alım-satımını yapabilir. Bunların depolanması, tahmil ve tahliyesi, sevk, teşhir, satış veya ambalajlanması için gerekli olan her çeşit araç, tesisat, teçhizat, makine, mağaza, teşhir yeri, fiktif veya özel antrepo veya depolar inşa edebilir, kiralayabilir, satın alabilir veya ithal edebilir. 3- Şirket sınai ve ticari işlerinin tahakkuku için yerli veya yabancı, hakiki veya hükmi şahıslarla süreli ya da süresiz her neviden ortaklıklar tesis edebilir, bunların distribütörlüğünü, mümessilliğini, acentalığını, bayiliğini veya temsilciliğini alabilir. Bunlar için gerekli olabilecek her türlü kefalet altına girebilir. 4- Şirket, amaç ve konusunun icap ettirdiği her türlü iş ve işlemleri yapabilir ya da yaptırabilir, ihalelere girebilir. Amaç ve konusu ile ilgili olarak üçüncü şahıslara hizmet verebilir. Fuar, sergi, konferans ve seminerlere katılabilir, her türlü reklam ve tanıtım faaliyetlerinde bulunabilir.
 


Geri Dön