29 / 04 / 2024

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung MS23J5133AT/TR 23 Lt Mikrodalga indirime girdi! 19 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung MS23J5133AT/TR 23 Lt Mikrodalga indirime girdi! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecek çiftler, Samsung MS23J5133AT/TR 23 Lt Mikrodalga fırın yüzde 23 indirimle Carrefoursa sitesinde internete özel indirimle satışa sunuldu. Peki mikrodalga indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung MS23J5133AT/TR 23 Lt Mikrodalga indirime girdi! 19 Mart 2023 fiyat listesi
Mikrodalga fırın sadece yemek pişirmekle kalmıyor aynı zamanda; yumuşatma, çözme ve ısıtma işlemleriyle de ev hanımlarının yardımcısı olmaya devam ediyor. Ergonomik tasarımı sayesinde bu işlemleri gerçekleştirirken aynı zamanda enerjiden de tasarruf etmenizi sağlıyor. 

Samsung mikrodalga fırında 3 işlev yer alıyor. Bunlar; ısıtma, pişirme ve çözme fonksiyonlarıdır. Yemek ısıtma, sağlıklı pişirme ve çözme özelliklerini yapabilen bu mini fırın ev hanımlarına yeni deneyimler yaşatır. Yemek Isıtma fonksiyonu yemekleri aşırı pişirmeden ziyade uygun sıcaklıkta tutar. Böylelikle yemeğin tadı kaybolmaz ve her zaman taze pişirilmiş yemek gibi lezzetli ve servise hazır halde sofralara konulur.

Size kolaylık olması amacıyla 16’ya varan yemek tarifi ön programlanarak kullanıma hazır hale getirilmiştir . Yeşil fasulyeden kahverengi pirince, kemiksiz tavuk göğsünden Izgara somon dilimlerine kadar herşey dışı çıtır çıtır içi yumuşacık olarak pişer.Samsung’un en son Mikrodalga Fırını, mutfağınıza mükemmel uyum sağlayan son modayı sunar.

Model için, CMF tasarım eğilimi ve işlevsellik faktörleri dikkat çeker. Samsung CMF tasarımını paslanmaz çelik ve Yansıma ile dayanıklılık gösterir.Samsung mikrodalga bekleme durumundayken dünyanın en düşük enerji tüketimine sahiptir. Tüketiciler bekleme durumunda 40% enerji tasarrufu sağlayabilir. Tereyağı yumuşatma veya çikolata eritme bu mikrodalga ile mümkün.Mükemmel yumuşatılmış veya çözülmüş tarif malzemeleri için

Çikolata, Şeker veya Tereyağı için dört moddan birini seçmeniz yeterlidir.
Dokunmatik panelde yer alan Power Defrost özelliği dondurulmuş yiyecekleri hızlı ve dengeli çözmenizi sağlar. Bunu yaparken Yiyecekler sulanmaz. Dondurulmuş yiyecekleri en taze haline çözerek siz ve aileniz leziz yiyecekler yemenizi sağlar. 

Peki Samsung mikrodalga fırın indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön