Ekonomi

İndirimli kırmızı et satışı başladı! Kuyruklar sokaklara taştı! İşte detaylar!

İndirimli kırmızı et satışlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar sokaklara döküldü. İşte detaylar!Kırmızı ette yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor

Et ve Süt Kurumu’nda et fiyatları indirimli olarak satılmaya başlandı. Kırmızı ette yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor. İndirimli satışlar başladı. İşte detaylar!

KIRMIZI ET İNDİRİMLİ SATILAMAYA BAŞLANDI!

Et ve Süt Kurumu mağazalarında kırmızı ette yüzde 25’e varan indirimli satışlarına başladı. Haber Globalin haberine göre, Et ve Süt Kurumu, kırmızı ette yüzde 25’e varan indirim yapmaya başladı. Bu indirimleri  Et ve Süt Kurumu’ndan yapılan yazılı açıklamada, Koyun, Kuzu toklu eti satışlarında Indirim kampanyası başlatıldığı söyleyerek, “Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılan koyun, kuzu, toklu etinde yüzde 25’e varan indirim yapıldı. İndirimli satışlar 5 Ağustos 2022 Cuma gününden itibaren başlayacak. Et ve Süt Kurumu’nun indirimli kuzu koyun eti kampanyasını şu şekilde duyurdu; gövde kuzu 129.75 liradan yüzde 25 indirimle 98 liraya, kuzu pirzola 181.50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114.50 liradan 86 liraya satılacaktır.” indirimli satışlarla birlikte Et ve Süt Kurumu mağazalarında vatandaşların uzun kuyrukların oluşturduğu da aktarıldı.

KIRMIZI ET PAZARI TÜRKLERİN KONTROLÜNDE!

Almanya Berlin’de kırımızı et pazarı Türkler ve Arapların kontrolünde. Almayan’da kasap sıkıntısı yaşanıyor. Zincir marketlerin et satışı yapması kasapların kapanmasına neden olurken; vegan sayısının artması, üretim ve tüketimin azalması et sektöründe faaliyet gösterenleri ve kasapları da endişelendirmeye başladı.

Berlin’de kırmızı etin pazarlanmasında Türklerin önemli bir rolü var. Berlin Toptan Meyve Hali’nin bir bölümünde yer alan et halinde faaliyet gösteren Türk firmaları kesimhanelerden aldıkları karkas eti işleyerek pazarlamasını yapıyor. Bir yandan zincir marketlerin et satışı yapması kasapların kapanmasına yol açarken, diğer yandan vegan sayısının artması, üretim ve tüketimin azalması et sektöründe faaliyet gösterenleri ve dolayısıyla kasapları etkiliyor ve endişelendiriyor. Berlin Kasaplar Odası Başkanı Martin Stock’un verdiği bilgilere göre Doğu ve Batı Almanya birleştiğinde 1990 yılında Kasaplar Odası’nın 2 bin üyesi vardı. Bugün üye sayısı 60’a kadar düşerken, Berlin’de 70 kasap yer alıyor.

Zorunlu trafik sigortasına güncelleme yapıldı! Artık 5 katını geçmeyecek!

Sebze fiyatlarında beklenmedik düşüş! Kilosu 5 TL’ye satılıyor! İşte detaylar!

Şimdiden alıp kenara atın! Pazartesi günü zam yolda! İşte detaylar!