27 / 04 / 2024

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...



Yeni yılın yaklaşması ile hediye arayışları da başladı. Sevdiklerine yeni yıl hediye almak isteyenler için Gülaylar altında büyük indirim fırsatı başladı.

Sevdiklerinize kendisini özel hissetirecek en anlamlı hediyeyi arayanlar için Gülaylar altında yılbaşına özel yüzde 55'e varan indirim fırsatı başladı. 

Gülaylar altında altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön