Kent Haberleri

İnegöl'de Alanyurt İlköğretim Okulu inşaatı tamamlandı!

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Genel Meclisi Başkan vekili Murat Gültekin ve İnegöl Kaymakamı Ali Akça, tamamlanan okul inşaatında incelemelerde bulundu...


Bursa İl Özel İdaresi tarafından İnegöl ilçesinde 2013 yılında yapımına başlanan 24 derslikli Alanyurt İlköğretim Okulu inşaatı tamamlandı.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Genel Meclisi Başkanvekili Murat Gültekin ve İnegöl Kaymakamı Ali Akça, tamamlanan okul inşaatında incelemelerde bulundu. Bir yıldan az bir süre içinde tamamlanan okulun artık eğitim ve öğretime hazır olduğunu söyleyen Bilal Çelik, "Alanyurt bölgesinin okul meselesi acilen çözülmesi gerekiyordu, İl Özel İdaresi olarak 2013 yılında başladığımız inşaat hızla tamamlanarak 2013-2014 eğitim öğretim ikinci yarısına yetiştirildi. Bu bölgemizdeki çocuklarımız artık kendi semtlerinde eğitimlerine devam edecekler. İl Özel İdaresi olarak 1 milyon 950 bin TL bir ödenekle İnegöl ilçemize 24 derslikten oluşan bir okul kazandırmış olduk" dedi.


İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise, "Bursa İl Özel İdaremiz tarafından yaptırılan 24 derslikli okulumuzun hizmete girmesiyle ilköğretim çağında eğitim gören yaklaşık 650 çocuğumuz kendi mahallelerinde okuyacak. Böylece bölgemizdeki okul meselesini çözmüş bulunuyoruz" diye konuştu.


Maraş Gündem