Genel

INELEX 2014'e 150 firma katıldı!

Türkiye, INELEX 2014 '9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı' ile sektörün Ege zirvesine ev sahipliği yaptı. 150 firmanın katılımcı olduğu organizasyonda engelliler ve güvenlikle ilgili yenilikler dikkat çekt


Asansör ve yürüyen merpen kurulumunda Avrupa'yı geride bırakan Türkiye, INELEX 2014 '9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı' ile sektörün Ege zirvesine ev sahipliği yaptı. 150 firmanın katılımcı olduğu organizasyonda engelliler ve güvenlikle ilgili yenilikler dikkat çekti. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, Türkiye ve dünyanın dört yanından fuara gelen sektör profesyonellerinin, katılımcılara yeni iş fırsatları sunduğunu söyledi. 


Efor Fuarcılık'ın Ege Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEP destekleriyle 23-25 Mayıs tarihlerinde düzenlediği fuarda, katılımcı 150 firma stant açtı. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin en yeni ürün ve teknolojiler INELEX 2014 '9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı'nda sergilendi. Organizasyonda en fazla ilgiyi maden firmalarının kullanabilecekleri sistemlerin yanı sıra, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler, teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller dikkat çekti.

Türkiye ve dünyanın en kapsamlı fuarları arasında önde gelen fuarda Türk asansör sektörü üretim hacmi ve hizmet kalitesiyle profesyonel ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yıllık 500 milyon doları aşan cirosu, ihracat büyüklüğü ve binlerce kişiye yarattığı istihdam olanağı ile Türk asansör sektörü, katılımcılardan tam not aldı. 

İnsan, yük ve hasta asansörleri, yürüyen merpen, hidrolik asansör ve aksamları ile hizmetlerinin tanıtıldığı stantlara, asansör aksamı üretici ve tedarikçileri, asansör taahhüt firmalarının müteahhitleri, mimarları, mühendisleri, emlak yatırımcıları, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, bina yöneticileri ve akademisyenler ilgi gösterdi.

Türkiye ve dünyanın dört yanından profesyonellerin ziyaret ettiği fuara ayrıca ülke genelinden ve özellikle Efor Fuarcılık'ın 27 farklı ülkeden oluşturduğu alım heyetleri büyük ilgi gösterdi. 



Yeni Asır