Yeni Projeler

Infinity Living Çerkezköy'de anahtar teslim 2+1 ve 3+1'ler 3.8 milyon TL'ye!

Infinity Living Çerkezköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 800 bin TL'den başlıyor. Teslimleri hemen yapılan projede toplam 80 konut bulunuyor.

Infinity Living projesi Çerkezköy'de inşa ediliyor. German Construction imzası ile yükselen Infinity Living projesinde toplam 80 konut bulunuyor.

Arsa alanı 4 bin metrekare olarak açıklanan Infinity Living projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 

Peki Infinity Living Çerkezköy projesi için konut kredisi kullanılabiliyor mu? Infinity Living projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Infinity Living projesi ile ilgili detaylar...

Infinity Living projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 800 bin TL'den başlıyor. Infinity Living Çerkezköy projesinden konut sahibi olmak isteyenler kredi kullanabiliyor. 

Çerkezköy Infinity Living projesinde; Kapalı ve açık otopark, güvenlik, açık yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, hamam, buhar odası, sauna, kaplı spor salonu ve kamelya bulunuyor. 

Telefon: 0536 029 39 52

RMS Capital'den Dubai, İstanbul ve Bakü'ye 3 yeni proje geliyor! 

Hill Side projesinde boğaz manzaralı 3+1'ler 8.5 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Koçsa Life'ta son 5 konut! 6 milyon 850 bin TL'ye hemen teslim 3+1'ler!