Ekonomi

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

2023 yılında banka kampanyaları bomba etkisi yapıyor. Neredeyse her gün kampanyalarını duyuran bankalar müşterilerine ve müşterisi olacaklar büyük imkanlar avantajlı tercihler sunuyor. Bu bankalardan biri de ING Bank. kısa süreyle giyim sektöründe yapacağınız alışverişlerinizde kampanya yapıyor.Toplamda ise 80 TL'ye kadar para elde edebilirsiniz

ING BANK'TAN ANINDA 80 TL BONUS PARA HESABA YATIYOR

ING Bank, giyim mağazalarından kredi kartıyla yapılacak 250 TL ve üzeri harcamalarınızda 20 TL bonus para elde etmenizi sağlıyor. Toplamda ise 80 TL'ye kadar para elde edebilirsiniz.

Kıyafet alışverişi yapmak isteyen fakat yüksek fiyatlardan şikayet eden vatandaşlar, ING Bank'ın giyim alışverişlerine verdiği 80 TL bonus kampanyasını memnuniyetle karşıladı.

ING BANK 80 TL BONUS PARA KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

ING Bank'ın yeni ve eski müşterilerin de faydalanabileceği giyim alışverişlerine 80 TL bonus para avantajının 31 Ocak 2023 tarihinde son bulacak.  Cazip kampanya bir hafta bitecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için ING Bank'ın mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek daha kapsamlı bilgi edinebilir.ING Bank, Hollanda merkezli küresel bir finans kuruluşudur. Bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve sigortacılık dahil olmak üzere çok çeşitli bankacılık ürün ve hizmetleri sunmaktadır. ING, dijital bankacılığa odaklanması ve mobil bankacılık ve çevrimiçi ödemeler gibi yeni teknolojileri benimseyen ilk bankalardan biri olmasıyla biliniyor. 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve dünya çapında 
40 milyondan fazla müşterisi var.
 

Kampanya 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerindeki giyim alışverişlerinizde ayrı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL  ve üzeri her ikinci alışverişinizde geçerli olur. 

•    Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması zorunludur. Aynı gün olacak şekilde yapılan harcamalarda sadece bir harcama kampanyaya dahil olur. 

•    ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Card kampanyaya dahildir. 

•    ING Light Kart ve ING Bonus Business Card kampanya kapsamı dışıdır. 

•    Bonus, 7 Şubat 2023 tarihinde kartlara uygulanır.

•    Kampanya müşteri seviyesinde olduğundan, her müşteri en fazla 80 TL bonus elde edebilir. 

•    Kampanya sadece yurt içinde yapılan harcamaları kapsar.

•    Fiziki ve sanal POS’tan yapılan nakit ve taksitli harcamalar dahildir.

•    Muntazam ödeme emri, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri kapsam dışıdır.

•    Kampanya dahilinde geri verme ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
•    Kampanyaya katılım için harcamadan önce "KATIL" yazıp 2205’e SMS göndermek şarttır. 
•    SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi zorunludur.

•    Kampanyaya dahil olmak, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri aracılığı ile 1 kısa mesaj olarak tarifelendirilir. 

•    Kampanyaya müdahil MCC (sektör) kodları: 5131, 5137, 5139, 5611, 5621, 5631, 5641, 5651, 5655, 5661, 5681, 5691, 5697, 5698, 5699, 5941, 5948, 5949, 5311

•    ING'nin kampanyayı durdurma hakkı gizlidir.

Başvuru sayfası: www.ing.com.tr

 

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Piyasalarda 8.500 TL'nin etkisi sürüyor! Asgari ücreti bahane edip fiyatı yükselttiler