04 / 05 / 2024

ING Bank, İzmir'de emlakçılar için eğitim programı düzenledi

ING Bank, İzmir'de emlakçılar için eğitim programı düzenledi

ING Bank, mortgage sektöründeki uzmanlığını paylaştığı platformlara bir yenisini ekledi



ING Bank, "Dünya Mortgage Uzmanı" kimliğiyle, emlakçılarla gerçekleştirdiği işbirliği projelerine bir yenisini daha ekledi. 11 Ocak 2010 tarihinde gerçekleşen ve Egeli emlakçıları buluşturan eğitim programı İzmir'de düzenlendi. 

ING Bank Mortgage Ekibi, 1. Mortgage Zirvesi sırasında duyurulan  ve Ege'de gerçekleştirilen konferans ile başlatılan eğitimlerin ilkini İzmir'de gerçekleştirdi. Eğitim programı, emlak ofisleri için yapılan ihtiyaç analizi sonucunda belirlendi. Buna göre gerçekleşen eğitimde emlakçılar "Emlak sektöründe verimli çalışma sistemi ve yöntemleri" eğitimini ücretsiz olarak aldılar. Eğitimler, ihtiyaç doğrultusunda  ilerleyen dönemde de verilmeye devam edecek.

ING Bank Konut Finansmanı  Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk, emlakçı eğitimleri ile ilgili olarak "Özellikle ülkemizde hızla gelişen konut piyasası koşulları içerisinde, emlak ofislerimize diğer alanların yanı sıra ihtiyaçları doğrultusunda eğitim alanında da destek olmayı amaçladık. Bu amaç doğrultusunda konusunda uzman eğitim firmaları ve eğitmenler eşliğinde bu eğitimleri düzenlemeye başladık. Hedefimiz emlakçıların gücüne güç katmak,'' dedi.

Farklı şehirlere de taşınması planlanan bu eğitimlerle, ING Bank emlakçılara piyasada rekabet güçlerini artırma konusunda destek vermeyi hedefliyor. 

ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, Avrupa, Asya, Avustralya ve Amerika'da yer alan 40'tan fazla ülkede 110.000 çalışana ve 85 milyon müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

ING Bank'tan İzmirlilere emlak eğitimi
ING Bank,  emlakçılarla gerçekleştirdiği işbirliği projelerine bir yenisini daha ekledi. ING Bank Mortgage Ekibi, 1. Mortgage Zirvesi sırasında duyurulan ve Ege'de gerçekleştirilen konferans ile başlatılan eğitimlerin ilkini İzmir'de gerçekleştirdi. Eğitim programı, emlak ofisleri için yapılan ihtiyaç analizi sonucunda belirlendi. ING Bank'ın etkinliği 11 Ocak 2010 tarihinde gerçekleştirildi. 
Milliyet/Tebernüş Kireçci


Geri Dön