04 / 05 / 2024

ING Bank turizm destek kredisini 22 şubesinde sunuyor!

ING Bank turizm destek kredisini 22 şubesinde sunuyor!

Yeni sezona hazırlanmaya başlayan turizmcilere 8 aya kadar geri ödemesiz dönem ve 60 aya varan vade seçenekleri içeren özel œTurizm Destek Paketi ING Bank"tan geliyor



 
ING Bank, tüm turizm işletmelerinin nakit akışlarına uygun, finansal ihtiyaçlarını karşılayacak Turizm İşletme Kredisi ve Turizm Yatırım Kredisini sektör ile buluşturuyor.  

ING Bank, farklı sektörlere ihtiyaçları doğrultusunda finansman sağlayan hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Para akışının farklı dönemlerde gerçekleştiği turizm sektöründe faaliyet gösteren turizm işletmelerine özel olarak hazırlanan œTurizm Destek Paketi sektörün ödeme kabiliyeti göz önünde bulundurularak yapılandırıldı. Otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, restoran ve cafe/bar işletmelerinin faydalanabileceği pakette sekiz aya kadar ödemesiz dönemli TL ve dövize endeksli kredi imkanları sunuluyor.

Pakette yer alan œTurizm İşletme Kredisi, 36 aya varan vade ile işletme sermayesi, mal ve hizmet alım/satımlarının finansmanı gibi turizm işletmelerinin devamlılığını sağlayacak TL ve döviz endeksli krediler sunarken, œTurizm Yatırım Kredisi, 60 aya varan vade imkanı ile işyeri, bina, arsa alımı, yenileme, ek bina-ünite yapımı, ekipman alımı gibi harcamaların finansmanını sağlayacak TL ve döviz endeksli krediler sağlıyor. Ayrıca bu paket kapsamında, nakit akışında beklenmeyen işletme giderleri ile karşılaşan işletmecilere çeşitli çözümler sunacak olan Destek Hesap, Otomatik Fatura Ödemesi, çek karnesi, otel/tatil köyü ve işyeri sigortası gibi birçok ürün ve hizmetler de bulunuyor.

Turizm işletmecilerinin sezon öncesi ve sezon sırasında işletme sermayesini güçlendirecek olan œTurizm Destek Paketi ING Bank" ın yirmi iki farklı şubesinde müşterilerine sunuluyor.

Paketin sunulacağı şubeler: Afyon, İstanbul (Aksaray, Harbiye, Beyazıt, Beyoğlu, şžişli), Ayvalık, Antalya (Antalya Akdeniz, Alanya, Lara, Konyaaltı, Manavgat, Aspendos Bulvarı, çallı, Fethiye), Bursa, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, çeşme, Muğla, Nevşehir.


Geri Dön