Kent Haberleri

ING Bank'ın şakası yok. Yaptıkları açıklama bomba. Hemen bakın

ING Bank tarafından krediler hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından hazırlanan kredi paketini avantajlı bulan vatandaş sayısı çok fazla. ING Bank tarafından da vatandaşlara yönelik önemli bir bilgilendirme gerçekleştirildi

Özel bankalar tarafından kredi paketlerine ilişkin bilgilendirmeler tek tek yapılıyor. ING Bank tarafından da vatandaşlara yönelik önemli bir bilgilendirme gerçekleştirildi. 

 

Geçtiğimiz yıllarda vatandaşlar 50.000 TL krediye büyük ilgi göstermiş ancak kampanyaların bitmesi büyük üzüntüye yol açmıştı. ING Bank bu çağrıya kulak verdi ve kampanyayı başlattı. ING Bank faizleri düşük tutarak bu miktarı 50.000 TL’ye çıkardı. İhtiyaç kredisi kapsamında verilecek krediye vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi ve kampanyanın detayları merak ediliyor. ING Bank 0.99 Faizle 50 bin TL kredi nasıl alınır? Şartları ve detayları neler? 

ING Bank kampanyayı şu sözlerle duyurdu ‘’ İlk kez ING’li olacak müşterilerimize özel kampanya!’’ bankadan yapılan açıklamada 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredilerinde Turuncu Ekstra müşterisi olarak kullanımda nakit iade hakkına sahip olunacağını belirtti. Kredi faizi ne olursa olsun yeni müşterilere 0,99 oranında faiz yansıyacak. Peki bu ne demek oluyor?

Banka yapmış olduğu açıklamada bu durumu şu şekilde;

‘Bu kredi için Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.’’ denildi.

İndirimli faizlerden yararlanabilmek için yani 0.99 faiz oranından faydalanabilmek için her iki koşulda da Turuncu Ekstra programına katılmış olmanız gerekmekte. ING Bank’tan alacağınız ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanmanız gerekir. Sözleşme faiz oranınız değişmez, seçtiğiniz koşulu sağladığınızda bir sonraki ay nakit iade ile faiz oranınızı düşük hissedersiniz.

Kampanyadan ilk defa ING Bank müşterisi olanlar faydalanabilir,

Turuncu Ekstra’lı olarak ilk kredi kullanımında geçerli,

İhtiyaç Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler:

Başvuru sırasında kimlik belgesi veya sürücü belgesi sunulmalıdır.

Duruma göre, gelir düzeyini gösteren belgeler de istenebilir.