Ekonomi

ING Bank'tan 0.99 faizle kredi! Bu kampanya kaçmaz!

Kampanyasıyla merak uyandıran bankalar arasında bulunan ING Bank, açıkladığı yüzde 0.99 faiz kredi seçeneğiyle de bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Bu kampanya kaçmaz! İşte ayrıntılar...ING Bank, daha önce sunduğu kredi kampanyasında limitleri artırarak düşük faiz uygulamasına devam etti

Kampanyasıyla merak uyandıran bankalar arasında bulunan ING Bank, açıkladığı kredi seçeneğiyle de bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. ING Bank, daha önce sunduğu kredi kampanyasında limitleri artırarak düşük faiz uygulamasına devam etti. Bu nedenle ING Bank, ilk kez ING Bank müşterisi olanlara 20.000 liraya kadar yüzde 0,99 faiz oranı sunuyor. İşte ayrıntılar...

ING BANK YÜZDE 0,99 FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

ING Bank, Turuncu  Extra kullanan ING müşterilerine 20 bin TL'ye kadar tüketici kredisi kazandıran kampanya ile ilk kez kazanıyor. Bir indirim sunuyor. Kampanya kapsamında şartları sağlayan ING Bank müşterilerine kredi faizi fark etmeksizin yüzde 0,99 faiz uygulanmaktadır. İndirimden yararlanmak isteyenlerin Turuncu Extra programına katılmaları ve Orange Extra Banka Kartı ile aylık harcamalarının 1.250 TL'sini ödemeleri gerekmektedir. 

Peki, kampanyanın diğer detayları nelerdir? İşte ayrıntılar...

KAMPANYA BİLGİLERİ

ING Bank'ın sunduğu kampanyada, ING Bank'ın ilk kez müşterisi olan müşterilere 20 bin TL'ye kadar 12 aya varan vade imkanı sunuluyor. Kampanyada belirtilen Turuncu Ekstra kredi raporlama oranı, kredinin kampanya dahilindeki ilk kullanımı için geçerli olup, sözleşme faiz oranı Turuncu Ekstra kredileri için kampanya faiz oranından yüksek ise akdi faiz oranı uygulanır. Ayrıca Turuncu Extra kredilerinde faiz oranı değişmez ve yüzde 1,54'ten başlar. Kredi kampanyasının aylık kontrat faizi yüzde 1,54-5,99 arasında değişebilmekte olup, krediler müşterilerin ödeme gücüne göre değişiklik göstermektedir.

Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi'den nasıl faydalanabilirim? sorusunu yanıtlayan banka şunları belirtti:

"6 Ağustos 2019 itibariyle yeni İhtiyaç Kredisi'ni Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanan müşteriler için, Turuncu Ekstra Programı’na katılan ve ING Banka Kartı veya vadesiz hesaptan aylık 1.250 TL harcama koşulunu yerine getiren müşterilerin hesaplarına bir sonraki ay, bir önceki ayın anaparası ile, “yürürlükteki sözleşmesinde yer alan faiz oranı” ile “Banka’nın belirlediği avantajlı faiz oranı” arasındaki farkın çarpımı ile hesaplanan faiz tutarı ve bu tutara ek olarak bu faiz farkına ilişkin vergiye denk gelen tutar, geri ödeme planındaki vade gününde Banka tarafından, kredinin bağlı olduğu vadesiz hesaba nakit olarak iade edilecektir.

Örn: Kredi anapara tutarı 10.000 TL, sözleşme faiz oranı %2, Turuncu Ekstralı avantajlı faiz oranı %1,70 olduğunda; faiz farkı tutarı 10.000 TL * (%2-%1,7) = 30 TL KKDF: 30 TL*%15= 4,5 TL BSMV: 30 TL*%10= 3 TL ödenecek toplam nakit tutarı: 30 TL + 4,5 TL + 3 TL = 37,5 TL"

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!
Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı!
Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...