Ekonomi

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank, Bonus üyesi olan müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! ING Kredi Kartı sahipleri 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında farklı günlerde Shell istasyonlarından toplamda 4 kez 400 TL’lik alışveriş ile katılım sağlayabilirsiniz.Bu fırsatı kaçırmayın ve ING Kredi Kartınızla avantajlı alışverişin keyfini sürebilirsiniz

Kampanya kapsamında, ING Kredi Kartı ile Shell istasyonlarında harcama yapan müşteriler, 100 TL indirim kazanmanın keyfini çıkaracaklar. Bu fırsatı kaçırmayın ve ING Kredi Kartınızla avantajlı alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

ING Bank harika bir kampanyaya fırsat attı..

ING Bank, bu kampanyayla müşterilerine harika bir fırsat sunuyor. Özellikle araç kullanıcıları için oldukça avantajlı olan bu kampanya sayesinde, Shell istasyonlarında yapacağınız harcamalarda cebinize 100 TL daha fazla kalacak. Bunun için yapmanız gereken, ING Bank kredi kartı sahibi olmak ve Bonus üyesi olmak. 

Bu sayede Shell istasyonlarında yapacağınız farklı günlerdeki 4 alışverişinizde toplamda 400 TL harcama yaptığınızda anında 100 TL indirim kazanma şansınız olacak. Kampanya detayları ve ING Bank ayrıcalıkları hakkında daha fazla bilgi almak için bankanın internet sitesini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya katılım koşulları nelerdir?

ING Bank, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Bonus üyesi olan ve ING Bank kredi kartı sahibi olan müşteriler, Shell istasyonlarında yapacakları 4 farklı gün ve tek seferde, toplamda 400 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamalarında anında 100 TL indirim kazanacak. Kampanya 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri kampanyadan faydalanabilecekler. 

 ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart sahipleri kampanyaya dahil edilmedi. Kampanyaya katılmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekiyor ve kampanya müşteri bazında olduğundan her müşteri en fazla 100 TL indirim kazanabilir. Kampanyadan faydalanmak için ise harcamadan önce “SHELL” yazıp 2205’e SMS göndermek yeterli. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj ücreti alınacak. Kampanya taksitli işlemler bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanya dışında tutuldu.

ING Bank'tan Mayıs ayına bomba veda! Emekliler adeta bayram edecek 

ING Bank'tan müşterilerine büyük fırsatı

ING Bank'tan müşterilerine inanılmaz fırsat!