Ekonomi

ING Bank'tan büyük jest! 7500 lira hesaba yatıyor

Emekli vatandaşlara ING Bank tarafından duyuru paylaşıldı. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emeklilere 7500 TL tutarında ödeme olacak. Emekli maaş tutarına göre ödeme yapılacağı belirtilirken emeklilerden 3 yıl bankada kalma sözü alınıyor. İşte ING Bank emekli promosyon miktarları…Merak edilen açıklama ING Bank'tan gelmiş oldu

Emekli vatandaşlar banka promosyon tutarlarını araştırılıyor. Merak edilen açıklama ING Bank'tan gelmiş oldu. 3 yıl bankada kalma sözü veren emekliler için 7.500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. Yayınlanan duyuruda emekli maaşını ING’ye taşıyan emekliler için maaş tutarına göre ek koşulsuz 7.500 TL'ye varan nakit ödeme yapılacağı ifade edildi. Maaşını taşıyan emekliler turuncu ekstra avantajlarından da yararlanabiliyor. Bununla birlikte emekli maaşını ING Bank’a taşıyan emekliler yüzde 1.44 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi imkanından da faydalanabiliyor. İşte ING Bank emekli promosyon miktarları…

EMEKLİLERE NE KADAR ÖDEME YAPILIYOR?
Emeklilerin almış olduğu aylık maaş tutarına göre değişiklik gösteren ödemeler yapılmaktadır. Bu kapsamda emeklilere yapılan aylık ödeme tutarları şu şekildedir:

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 4.500 TL,

3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.250TL,

7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 6.750 TL

10.000 TL ve üzeri ise 7.500 TL

Belirlenen promosyon tutarları bundan yararlanmak için 3 yıl bankada kalma sözü isteniyor. Kampanyadan mevcut emekliler ve yeni emekliler yararlanabilmektedir.

ÜRÜN KOŞULU İSTENMİYOR
Yapılan açıklama doğrultusunda promosyon ödemelerinden yararlanacak olan emeklilerden ürün koşulu istenmiyor. Yapılacak olan ödemelerin aylık gelir kapsamında yapılacağı belirtilirken ek koşul istenmediği de ifade edildi. Aylık net gelir tutarında emeklilere promosyon ödemesi yapılacak.

Yapılan duyuruda kampanyanın 4 Kasım ve 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtildi. Başvuru yapmak isteyen emekliler ING telefon bankacılığı ve ING şubeleri ile başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU
Emekli vatandaşlar kampanya detayları hakkında araştırma yapmaktadır. Bu kapsamda emekli maaş alan kişilere ödenecek tutarlar aylık toplam geliri göre hesaplanmaktadır. Bu doğrultuda emeklilere tek bir ödeme yapılır.

Promosyon ödemeleri emeklileri 3 yıl için peşin olarak yapılmaktadır. 3 yıllık ödeme kapsamında nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Ödemelerin yapıldığı tarihten sonra maaşlarda artış olması durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

Belirlenen 3 yıllık taahhüt kapsamında aykırılık olması durumunda ödenen promosyon bedelinin kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre geri ödeme alınır.

Emekliler birden fazla emekli promosyon kampanyasından yararlanamaz.

ING Bank’ın verilen hizmeti sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

1 Mart 2020 tarihinden sonra emekli promosyon kampanyalarına dahil olan müşterilerin 4 Kasım 2022 tarihi ile koşulsuz nakit promosyon alması için iptal işlemi yapılarak iade alınan tutar doğrultusunda 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemelerinden yararlanabilmektedir.