Kent Haberleri

ING Bank'tan emeklilere büyük müjde! Promosyonda rekor kırdılar

Özel bankalar arasında emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını ciddi şekilde açan banka ING Bank oldu. Banka, emekli promosyonu konusunda adeta rekor kırdı. Detaylar haberimizde... Asıl promosyon yarışının önümüzdeki temmuz ayında asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra yaşanması bekleniyor

Özel bankalar ve kamu bankaları arasındaki promosyon yarışı azalsa da devam ediyor. Asıl promosyon yarışının önümüzdeki temmuz ayında asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra yaşanması bekleniyor. Emekli maaşlarında durum bu şekildeyken, özel bankalar arasında yer alan ING Bank'tan emekli promosyonları konusunda rekor bir adım geldi. 

 

ING Bank, emekli promosyonu ve kredi kampanyası kapsamında en yüksek tutarı sunarak sektörde öne çıktı. Banka, emeklilere 10.000 TL'lik promosyon ödemesi ve aynı tutarda faizsiz kredi imkanı sağlayacak. Ayrıca, kredi kartı başvurusu yapan müşteriler için sunduğu kampanya kapsamında ilk bir yıl boyunca kredi kartı ücreti ödememe imkanı ve 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı da sunuyor. Belirli harcamalarınızda 500 TL'ye kadar bonus kazanarak alışverişlerinizde ekstra tasarruf sağlayabilirsiniz.

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede 5.000.000 kişinin SGK tarafından emekli statüsünde değerlendirileceği açıklandı. İlk etapta 2.250.000 kişiye emeklilik haklarının tanımlanmasını sağlayacak olan yasa ile birlikte harekete geçen ING Bank, EYT'lere ve SGK'dan maaş alan mevcut emeklilere promosyon ödemesi yapacağını bildirdi. Banka, emekli maaşı hesabını kendi bünyesinde taşıyan tüm emeklilere ve yetkililere SGK'dan aldıkları maaş doğrultusunda ek ödeme yapacak. ING Bank, Nisan ayı için belirlemiş olduğu promosyon tutarlarını açıkladı. Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olanlara 5.100 TL, 3.500-7.499 TL aralığında olanlara 5.950 TL, 7.500-9.999 TL aralığında olanlara 7.650 TL ve 10.000 TL ve üzeri olanlara ise 8.500 TL ödeme yapacak.

Bunun yanı sıra ING Bank, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine de ek ödeme yapacak. Verilen talimatlar karşılığında 1.500 TL daha nakit ödeme hizmeti sunacak olan banka, müşterilerine ekstra tasarruf sağlama fırsatı sunuyor.