05 / 05 / 2024

ING Bank'tan görülmemiş promosyon! Emekliler zil takıp oynayacak

ING Bank'tan görülmemiş promosyon! Emekliler zil takıp oynayacak

EYT ve emeklilikle alakalı yaşanan tüm olaylar ile beraber bankalarda promosyon tutarlarında devamlı güncelleme yapıyor. Emeklileri sevindiren promosyon güncellemeleri ile alakalı ING Bank'ın güncellenen promosyon tutarlarını merak edenler için detaylar haberimizde.



EMEKLİ MAAŞI YÜKSELDİ PROMOSYON YÜKSELDİ!

Emekliliğe dair yaşanan olaylar ile beraber promosyon ödemeleri de güncellenmeye devam ediyor. 2022 yılının son aylarında süratlenen emekli promosyon rekabeti 2023 senesi ile beraber durgunlaşmıştı. Promosyonları tekrar düşüren bankalar son 1 ayda olan gelişmeler ile beraber tekrar gündeme aldı.

ING Bank tan görülmemiş promosyon! Emekliler zil takıp oynayacak

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en az emekli aylığı güncellemesiyle beraber rekabet tekrar alevlendi. Bankalar arasında yaşanan rekabet ile birlikte promosyon ödemeleri de güncellendi. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla beraber güncel promosyon rakamlarına göre otomatik olarak yükseliş yaşadı.

Bankalar aracılığı ile yapılan promosyon açıklamaları ise dikkat çekti. ING Bank aracılığı ile ilan edilen nisan ayı promosyon güncellemeleri ise emekli vatandaşların dikkatini çekti. İlk aşamada 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olacağı EYT düzenlemesinden gelen emeklileri kendi bünyesine katmak isteyen banka rakamları güncelledi.

ING Bank'tan görülmemiş promosyon! Emekliler zil takıp oynayacak


Geri Dön