Kent Haberleri

ING Bank'tan hoş geldin faizi... Bu kampanya ezberleri bozacak. Paranızı istediğiniz zaman alacaksınız

ING Bank'ın turuncu hesap imkanı devam ediyor. Banka tarafından turuncu hesapta hoş geldin faizine ilişkin yeni detaylara yer verildi.

ING Bank tarafından yen gelen müşterilerine yönelik başlatılan turuncu hesaptaki hoş geldin faizi büyük talep görmesinin ardından hız kesmeden devam ediyor. Banka geçtiğimiz günlerde faiz oranlarının artırılmasının ardından kampanya hakkındaki yeni bilgileri vermeye devam ediyor. Siz de paranızı günlük olarak kullanmak istiyorsanız ING Bank tarafından başlatılan hoşgeldin faizini kullanın. İşte ING Bank tarafından hayata geçirilen kampanyanın tüm detayları... 

ING BANK'TAN AÇIKLAMA

ING Bank'tan kampanya hakkında yapılan açıklamada, "Birikimlerinizi 90 günlük Hoş Geldin Faizi ile değerlendirmek için hemen 3.000 TL üzeri bakiyeli yeni bir Turuncu Hesap açın veya mevcut Turuncu Hesap’ınıza 3.000 TL üzeri bakiye getirin, Turuncu Hesap'ın esnekliği ile günlük kazanmanın avantajını yeniden yaşayın." ifadelerine yer verildi.

Banka tarafından ayrıca kampanyaya ilişkin detayları bir açıklama da gerçekleştirildi. Banka tarafından kampanya hakkında yapılan detaylı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

2023 yılı öncesinde Turuncu Hesap açmış, 01.06.2023 tarihinden itibaren bankamızdaki toplam mevduat bakiyesi 10.000 TL altında olan bireysel müşteriler kampanya kapsamında yer alır.
Toplam mevduat bakiyesi TL ve döviz cinsinden Turuncu Hesap, e-Turuncu Hesap, Turuncu Çocuk Hesabı, vadeli ve vadesiz hesapların toplamının TL karşılığıdır.
Mevcutta açık olan TL Turuncu Hesap’a 3.000 TL üzerinde para yatırılması veya 3.000 TL üzerinde bakiye ile yeni Turuncu Hesap açılması halinde yeniden 90 gün boyunca Hoş Geldin Faizi tanımlanır. Döviz cinsinden Turuncu Hesaplarda 2.000 USD, 3.000 EUR, 3.000 GBP üzerinde para ve altın cinsinden Turuncu Hesaplarda 100 Gr üzerinde altın yatırılması veya bu limitlerin üstünde bakiyelerle hesap açılması halinde de Hoş Geldin Faizi geçerli olur.
Hoş Geldin Faizi süresi, açık Turuncu Hesaplara belirtilen tutarların yatırılması veya yeni Turuncu Hesap’ın belirtilen tutarlar dahilinde açılması ile başlar.
Kampanya süresi 30/09/2023 tarihine kadardır.
e-Turuncu/Turuncu Hesaplarda bakiyeye göre belirlenen alt limit üzerinde kalan tutar için faiz kazanılabilir.
Hesaplara faiz işleyebilmesi için en az faiz tahakkukunun 0.01 ve üzeri olması gerekir.
Bakiyeniz 2.000.000 TL'nin üzerindeyse, 2.000.000 TL’nin tamamı kampanya kapsamında belirtilen koşullara göre faizlendirilir, aşan kısmı ise %0,05 faiz oranı ile değerlendirilir. Hoş Geldin Faizi süresi 90 gündür, günlük olarak ilan edilir, piyasa koşullarına göre değişkendir; yıllık, basit ve brüttür.