Ekonomi

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. Bu kampanya kapsamında, market alışverişlerinizde size ekstra bir avantaj sağlanacak

Alışverişlerden tasarruf etmek isteyenlere İng Bank'tan özel bir kampanya geldi. Bu kampanya kapsamında, market alışverişlerinizde size ekstra bir avantaj sağlanacak.  1- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında, Bonus üye iş yeri marketlerinde gerçekleştireceğiniz her 500 TL ve üzeri alışverişinizi farklı günlerde yapın, ikinci harcamanızla birlikte 40 TL bonus kazanın. Bu fırsatı, toplamda 240 TL'ye kadar bonus kazanma şansı ile değerlendirebilirsiniz.

Kampanya koşulları 

Bu kampanya, 1 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bonus üye işyeri marketlerinde gerçekleştireceğiniz alışverişler için geçerlidir. Farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 500 TL ve üzeri alışverişlerinizin her ikincisinde bu fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu kampanya, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri için geçerlidir.

 

ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanya için geçerli değildir. 6 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyada, ING müşterileri harcamalarından bonus kazanma şansına sahip olacaklar. Bonus, belirtilen tarihte kartlara yansıtılacak ve her müşteri en fazla 240 TL bonus kazanabilecektir.  Kampanya kapsamında, yalnızca yurt içinde yapılan harcamalar bonusa dahil edilecektir. Bu harcamaların içerisinde internetten yapılan alışverişler, MoTo (Mail order, Telephone order) işlemler ve temassız ödemeler de bulunmaktadır. Ancak, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmemektedir. Dolayısıyla market dışı harcamalar kampanya için geçersiz kalacaktır.

 

Kampanyaya katılmak için ne yapılmalıdır?

Harcamadan öncesi ING sisteminde kayıtlı olan ve harcamanın gerçekleştiği kartın bağlı olduğu cep telefonu numarası kullanılmalıdır. İlgili telefon numarasından "GIDA" yazıp 2205'e bir SMS göndermeniz gerekmektedir. SMS gönderimi, operatörlerin kendi tarifeleri doğrultusunda 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Bu ücretlendirme, operatörünüzün belirlediği fiyatlandırma politikasına tabidir. Katılımın onaylandığına dair kısa süre sonra SMS bilgilendirmesi gelecektir.

ING Bank'tan emekli promosyonlarında rekor düzey!

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

Asgari ücret için öngörülen rakam dudak uçuklattı! Temmuz ayında yer yerinden oynayacak