29 / 04 / 2024

ING Bank'tan müjde gibi promosyon! Emekliler bu habere mutlaka bakın

ING Bank'tan müjde gibi promosyon! Emekliler bu habere mutlaka bakın

EYT sonrası ING Bankta  emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan eden bankalar arasına girdi. 2023 Nisan ayı emekli promosyon rakamlarında güncellemeler yapıldı. İşte güncel emekli promosyon rakamları...



ING Bank, merkezi Amsterdam, Hollanda'da bulunan çok uluslu bir bankadır. 1991 yılında kurulmuştur ve 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük bankalarından biridir. ING Bank bireylere, küçük işletmelere ve büyük şirketlere tasarruf hesapları, çek hesapları, krediler, konut kredileri, kredi kartları ve yatırım hizmetleri dahil olmak üzere çok çeşitli finansal ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Son yıllarda ING Bank, dijital bankacılığa büyük önem vermiş ve online ve mobil bankacılık platformlarına büyük yatırımlar yapmıştır. Banka, 2040 yılına kadar net sıfır karbon bankası olma hedefiyle sürdürülebilirlik girişimlerinin de ön saflarında yer aldı.

Genel olarak ING Bank, müşteri odaklı yaklaşımı, yenilikçi ürün ve hizmetleri ve sürdürülebilirlik taahhüdü ile tanınmaktadır.

ING Bank tan müjde gibi promosyon! Emekliler bu habere mutlaka bakın

Bankalar promosyonlar genellikle yeni müşteri kazanmak, mevcut müşterileri elde tutmak ve müşterilerin belirli finansal ürünleri kullanmalarını teşvik etmek için kullanılır. Promosyonlar, bankaların hedef müşteri kitlesine ulaşmasını ve onların dikkatini çekmesini sağlayarak pazarlama stratejilerinin bir parçasıdır.

Bankalar, müşterilerin finansal ürünlerini kullanmaları için ek teşvikler sunarak müşteri sadakatini artırabilirler. Bu, müşterilerin bankanın farklı finansal ürünlerini kullanmalarını sağlayarak, müşterilerin banka ile daha uzun süreli işlem yapmalarını ve diğer finansal ürünlerini de kullanmalarını sağlar.

ING Bank'tan müjde gibi promosyon! Emekliler bu habere mutlaka bakın


Geri Dön