Kent Haberleri

ING Bank'tan müşterilerine acil resmi duyuru geldi... İNG müşterileri acil baksın

ING Bank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. İNG Bank borç kapatma kredisi başladı. İşte banka tarafından yapılan çok önemli duyurunun detayları... ING Bank borç kapatma hakkında da müşterilere yönelik çok önemli bir resmi duyuru yayınladı

Fazla müşteriye sahip bankalar arasında yer alan ING Bank'tan müşterilerine yönelik yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. ING Bank borç kapatma hakkında da müşterilere yönelik çok önemli bir resmi duyuru yayınladı. Banka tarafından yapılan açıklamanın müşteriler açısında çok önemli olduğu vurgulandı. 

 

Bank yaptığı yeni açıklamada borcu olan vatandaşların İNG Bank borç kapatma kredisi alabileceği belirtildi. E-devlet borç kapatma kredisi Türkiye’de son dönemlerde popüler olsa da İNG Bank yaptığı hamle ile bu kredi seçeneğine rakip oldu. Peki, İNG Bank borç kapatma kredisi şartları neler? İNG Bank kredi faiz oranları kaç?

İNG Bank borç kapatma kredisi ile ilgili düşük faiz oranlarını kullanıyor. Diğer bankalarda yüksek faiz oranları uygulanırken İNG Bank kredi faiz oranlarında yüzde 1.59 ile işlem yapıyor. Güncel findeks kredi notu yüksek olan kişilerin daha uygun faiz oranlarından yararlanabileceği bankada, borç transferi yapılarak krediler tek bir banka altında toplanıyor. Böylece daha uygun taksitlerle borçlar ödenebiliyor.

Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi gibi farkı seçenekler olsa da sınırlı sayıdaki kişinin yararlanabildiği bu kampanyaların yerine İNG Bank borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Borcu bulunanların kredi sicili de bozuk olduğundan dolayı banka kampanyasından sicili bozuk olana borç kapatma kredisi de kullanılabilir.

İNG Bank borç kapatma kredisinde genellikle 150 bin TL üzerinden işlem yapılıyor. Bu nedenle vatandaşların büyük bir bölümü 150 bin TL borç kapatma kredisi üzerinden işlem yapıyor. Peki, borç kapatma kredisi olarak 150 bin TL çekmek isteyenler için örnek ödeme tablosu nasıl? 150 bin TL borç kapatma kredisi için örnek hesaplama şöyle;

Aylık Taksit:14.173,05 TL

Faiz Oranı:%1,59

Toplam Tutar:170.076,64 TL